2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 31 پست
آخه این مطالب خودت نیستن که اینقدر هم سنگ مطالبت رو به سینه میزنی از یجای دیگه کپی کردی ... شنید ...

من ادعای نکردم که مطالبه خودمه گفتم که چندین سال دنبال راه های بارداری میگشتم این مطالب هم از این ور و اون ور جمع کردم خودم ازشون نتیجه گرفتم همه رو جمع کردم و فرستادم تا دیگران هم نتیجه بگیرند 

و اصلا حوصله بحث باشمارو ندارم ... ولم کن ترو خدا مگه گفتم تو برو بخون شما نخون گلم ... من برای شماکه نفرستادم برای استارتر فرستادم 

انگاری بارداری بدجور هورموناتو بهم ریخته یکم گلاب بو کن و آرامش داشته باش اینقدر پیله و گیر نده به دیگران هم اعصاب خودتو بهم می‌ریزی هم دیگرانو ... میشه حق الناس.. دیروز اعصاب منو بهم ریختی سر بچم داد زدم گرسنگی روزه هم بود امروزم سر صبحی اینجوری ... 

ممنون میشم دیگه منو ریپ نزنی .. من این پیام همه جا که بارداری هست میفرستم ... فکر کن مثل پیام تکراری تبلیغاتی های نی نی سایت هست ازش رد شو فقط 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
من ادعای نکردم که مطالبه خودمه گفتم که چندین سال دنبال راه های بارداری میگشتم این مطالب هم از این ور ...

وقتی اعصاب نداری روزه نگیر ...

من حرف میزنم اگه برات خوشایند نیست ریپلای نکن ...

تو سر مطالب الکی خودت تاپیک زدی و لعن و نفرین کردی به کاربرا تقصیرش رو میزاری گردن من ؟😐

یعنی اینقدر این تاپیکت مهمه که بخاطرش با بچه ات دعوا کردی ؟؟

بابا بیخیال یه تاپیکه دیگه کتاب که ننوشتی چاپ کنی .‌‌‌‌‌...

مرتب گل گاوزبون دم کن و بخور برای اعصاب خیلی خوبه 👌

اعصاب نداری ریپلای نکن ...

در ضمن برای یه زن باردار فقط سلامتی بچه اش مهمه نه زیبایی و سفید مثل برف شدنش ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم احساس میکنم خط برا خود بیبی چک بود خشک شده بوده  علائمتون چی بود

من حتی هشت روز بعد از تاخیر بیبی زدم هیچی خط ننداخت رفتم ازمایشگاه خیلی بتا پاییین بود مشکوک بود خود ازمایشگاهیه گفت حالا اگه دوست داری تکرار کن ولی این بتا میاد پاییین

ولی چون وقت لیزر و دندونپزشکی و چیزای دیگه داشتم ترسیدم دوباره رفتم تکرار کردم جای دیگه رفت بالا ولی دفعه بعد که مثبت شد بیبی هاله انداخت

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز