2777
2789
شما کجایی هستی گفته بودی فامیلات رده بالان توی چه نهادی رده بالان؟

پتروشیمی شرکت نفت

ریس علوم پزشکی بیشتربیمارستان هازیردسشونه

اموزش پرورش ک تازگی ریسش پسردای مادرم بود بازنشست شد

ثبت اسناد

و یکی دوتاجادیگ ک یادم نیس

هی الکی میگن پناه برخدادست مانیس چرت زیادمیگن

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری چقدباحال کارت

کرمانشاه

آره برا من خیلی راحته چون خودم سال هاست سگ دارم فکر کردم من که کلی وقت برا سگ میزارم بزار ی پولی هم در بیارم

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل

خانه دارم هیچیم بلد نیستم میترسم برای یادگیری هرچیزیم دیر شده باشه 

دیووونه ای اگه اینجوری فکر کنی...قراره تا آخر عمر حسرت اینو داشته باشی که چرا کاری که میخواستی انجام بدی رو انجام ندادی؟تهش شکسته دیگه حداقل حسرتش به دلت نمونه... من یه وقتایی میشینم کارای هنری انجام میدم شوهرم میگه به کارت بچسب برو زبان بخون میری فلان کارو میکنی بهش میگم کاری که حس خوبی بهم میده انجام میدم شایدم بشه باعث کسب درآمدم خدارو چه دیدی ولی بعدا تو دلم نمیگم کاش انجامش داده بودم...هیچوقت هم پشیمون نیستم از این کارم

پتروشیمی شرکت نفت ریس علوم پزشکی بیشتربیمارستان هازیردسشونه اموزش پرورش ک تازگی ریسش پسردای مادرم ...

ادم میمونه چی بگه من فامیل نیست اشنامون دوست هست واقعا اینجاس که میگن فامیل کاری واسه ادم نمیکنه اگه بتونی بری نفت یا پتروشیمی عالیه ببین شده هر روز زنگ و پیگیری کنین بخدا منم هر روز زنگ و التماس بودیم چه باید کرد وقتی انقد همه چی سخت میگذره آدم میگه جهنم تن به این التماسا میده 

ادم میمونه چی بگه من فامیل نیست اشنامون دوست هست واقعا اینجاس که میگن فامیل کاری واسه ادم نمیکنه اگه ...

دقیقااره بخدااشنا و دوست هابازبهترن منم باز ب چن تادوست و اشنارو زدم گفتن ی چن وقت دیگ خبرمیدن بازپناه برخدا‌زکیشون گفت برا انتظام فیزیکی دادگستری سپردم قرار خبرم کنن انشالا ک منم شاغل شم خیلی دوس دارم

خدایاشکرت...❤️