2777
2789
عنوان

دعوام شده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 30 پست
تا بوده چه مقصر چ غیر مقصر اومده معذرت خواهی کردع ولی امشب بد شد من حرف طلاق زدم ترکید بد بخت😂😂😂ن ...

جمع نکن سکوت کن بعدم ب حالت طلبکار بگو واقعا با این کارات و رفتارات گاهی فکر میکنم بی اختیارم و این راهش نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا پیام بدم بگم ببخشید یا زنگ بزنم‌خوبه؟ ب نظرت

اینو خودت بهتر میدونی یا توجه به روحیات نامزدت! ولی زنگ زدن کلا بهتر هست پیام لحن ندارن هر برداشتی میشه اش انجام داد 

وقتی میخوای زنگ بزنی از موضع ضعف زنگ نزن مثل یک زن منطقی زنگ بزن و صحبت کن 

نه میگه رفتی تا اخر هفته برگرد مامانم مبخواد دعوت کنه به خدا فامیلامون زیاده منم نرم ناراحت نیشن گرف ...

خب با نامزذت سر فرصت میرفتین حالا هم ک نرفتی فعلا اصلا نه زنگ ن. پیام مردا عصبانی باید تنها ‌ آروم باشن هر جی بری سمتش به ضرر شماس ی روز ک گذشت زنگ بزن منت کشی نکن ولی از دلش در بیار سعی کن این کلمه رو نگی عادت میکنه و واسش عادی میشه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
نه میگه رفتی تا اخر هفته برگرد مامانم مبخواد دعوت کنه به خدا فامیلامون زیاده منم نرم ناراحت نیشن گرف ...

از الان باید بدونن باید به تو احترام بزارم اگه از اول گفته بودن فلان موقع برگرد ما مهمونی داریم قبل از اومدن تو به شهرستان حق با اونا بود ولی تو وسط مهمونی بخوای برگردی 🙄بهش  بگو عزیزم تو هم باید میومدی ولی درکت کردم گفتم کار داری اشکال نداره تو هم منو درک کن و به مامانت بگو مهمونی رو وقتی بگیری که من میام