2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شبا با موش میخوابین؟  ما چند سال پیش یدونه اومد همون روز گرفتیمش البته زنگ زدیم اشنای دورم ...

آره شب اولش سخت بود😂

البته الانم دیدمش قلبم مث چی میزنه

چیکار کنم دوتا چسب موش گذاشتم جلو راهش ایتقدد میفهمه ک از یراه دیگه تردد میکنه 

واقعا از فاضلاب مياد واى چه ترسناك😖

خونه ما ویلاییه همیشه از چاه فاضلابی که تو حیاطه پیداشون میشه 

همه چی هم میخوره هیچی مانعشون نیست برای ورود

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
وای شبا با موش میخوابین؟  ما چند سال پیش یدونه اومد همون روز گرفتیمش البته زنگ زدیم اشنای دورم ...

آره همینه میگن موش تنها نیست، معمولا یا جفتش یا بچش همراهش میاد 🤐🤐🤐

وای تا صبح خوابم نمیبره، تو حال روی زمین هم خوابیدم 😒😒

خونه ما ویلاییه همیشه از چاه فاضلابی که تو حیاطه پیداشون میشه  همه چی هم میخوره هیچی مانعشون ن ...

خونه ى ما اومده بود ديديم از هواكش توالت اومد تو 😞

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

فکر میکنم اگه تو خونه لونه داشته باشه چند تان 

ولی اگه از بیرون اومده که همون یکیه انشاالله 

قفس موش هم خوب برای گرفتن موش طعمه سمی بذارید ،ما پارسال خونه نبودیم طبقه چهارم موش از این گنده ها اومده بود تو خونه همه جا رفته بود کابینت ها کمد دیواری  خلاصه همه جا رو چسب موش موهاش می‌چسبید ولی چون بزرگ بود در می‌رفت با قفس موش گرفتیمش

قفس موش هم خوب برای گرفتن موس طعمه سمی بذارید ،ما پارسال خونه نبودیم طبقه چهارم موش از این گنده ها ا ...

تازه بقیه موش ها هم اومده بودن تو بالکن دو طرف خونه تو یه هفته 6تا موش بزرگ حداقل 20سانتی گرفتیم ،لا کسب دسته جمعی حمله میکنند

بچه کوچیک دارم میترسم بچه ها برن سراغ چسبا

شبا بذار

یا خودتون دو سه روز برین خونه مادرت یا کسی بمونین

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آره همینه میگن موش تنها نیست، معمولا یا جفتش یا بچش همراهش میاد 🤐🤐🤐 وای تا صبح خوابم نمیبره، تو ...

منم کلا تخت ندارم یه تشک گرفتم با ست روتختی و بالش شبا در حموم هم باز میزارم هوا معتدل شه 😱😂😂

یک عدد چپی 

تازه بقیه موش ها هم اومده بودن تو بالکن دو طرف خونه تو یه هفته 6تا موش بزرگ حداقل 20سانتی گرفتیم ،لا ...

وای ۲۰ سانت😱 تهرانین؟ شنیدم اونجا زیاده یه فیلم هم بود رو درخت پر موش بود تو تهران

یک عدد چپی