2777
2789
من با تک تک سلولای بدنم می خوامش با قلب و روحم با تموم وجودم اما اختلاف بین پدرامون پیش اومد 

منم با اونی که می‌خوامش نامزد کردیم مامانم بهم زد نامزدیمونو الان ۷ ساله همینجوری موندیم 

عزیزم به صلاحت نبوده و‌مسیرتون باهم نبوده  ان شاالله بهترینا نصیبت بشه اولاش قطعا سخته سعی کن ...

من از ۱۳ سالگی دوسش داشتم امسال که ۲۴ سالم شد نامزد کردیم شب و روزم گریه شده اصلا نمیتونم از فکرش بیام بیرون هیچ وقت هم نمیتونم فراموش کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم با اونی که می‌خوامش نامزد کردیم مامانم بهم زد نامزدیمونو الان ۷ ساله همینجوری موندیم 

باز خوبه شما با هم موندید ایشالا به هم برسید با دل خوش . هیچ وقت به جدایی نرسید انگار ذره ذره داری جون میدی 🥲

من از ۱۳ سالگی دوسش داشتم امسال که ۲۴ سالم شد نامزد کردیم شب و روزم گریه شده اصلا نمیتونم از فکرش بی ...

عزیره دلمم💔💔

میفهممت

منم‌درگیر عشق شدم و قرار بود قبل عید عقد کنیم ولی مجبور شدم تمومش کنم ینی تمومش کردن

به حاله مرگ بودم هرروز مشاوره می‌رفتم تا یادم بره ولی نمیرفت گریهههه کار شبو روزم بود

بهت بگم مرده بودم تو اون دوهفته دروغ نگفتم

برگشت با وجود حرفا اومد و دوباره شروع کردیم 

ما تقصیری تو خرابیا نداشتیم بزرگترا خراب کردن ولی خدا کمکمون کرد برگشتیم..من آدم فراموش کردنش نبودم و نیستم

بخدا توکل کن‌ اگه خدا بخواد به صلاحت باشه برمیگرده

عزیره دلمم💔💔 میفهممت منم‌درگیر عشق شدم و قرار بود قبل عید عقد کنیم ولی مجبور شدم تمومش کنم ینی ت ...

خدا کنه من بدون اون از ناراحتی و گریه دق میکنم یه لحظه هم نمیتونم از فکرش بیام بیرون 

خدا کنه همه چی درست شه