2777
2789
عنوان

سوسک ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جا خمیر گزاشتم دیگه جایی نمونده 

هر شب 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
نون خشک کارتن چوب و خورده چوب و رطوبت سوسک میندازه  بعدشم داخل وسیله هات نگاه کن شاید لونه کرد ...

خونه قبلی مون داشت از اونجا اومده تو تلفن بیسیم پر بود تازه فهمیدم برداشتم استفاده نمیکنم چیکارکنم تلفن و

برو پودر سم پرتو (قوطی استوانه ای داره) بخر زیر کابینت ها و توی حموم و دور توالت بریز بعد دو سه روز نسل اونها محو میشه . این سم خیلی عالیه. فقط اگه بچه داری خیلی مواظب باش که به زیر کابینت ها دست نزنه مطمئن باش که محو میشن و راحت میشی

خونه قبلی مون داشت از اونجا اومده تو تلفن بیسیم پر بود تازه فهمیدم برداشتم استفاده نمیکنم چیکارکنم ت ...

همسایمون برد حیاط بازش کرد وقتی تکون میداد کلی تخم سوسک می‌ریخت 

تهش کلی سم زد گذاشته بیرون خوب خشک شد استفاده کرد بازم از یه کسی که تعمیرات هست بپرس که سم بزنی خراب میشه یا نه

شما گازتو اوالل چک کن پشت یخچال من بلایییی سر سوسک اورم ۸ماه پیش هنوز ندیدم یعنی ببینم سکته میکنم نمیترسما ولی بدم میاد سوسک ،تازه اسباب کشی کردیم اومدیم خونه صفرررر نگو با گاز وکارتونها سوسک اومده اولا دوسه تا دیدم کفته طبیعی یه شب دیدم وایییییی کولاک کردن فهمیدم قسمت فرگاز هس اول دوتا حشره کش قوی خریدم پشت گاز پشت یخچال ،تخته بین کابینت وزمین باز کردم زدم که مثل اب حرکت میکرد حشره کشه سوسکا ریختن بیرون وای نگمت فکرکن خونه صفررر سوسک باورت نمیشه شاید دویستا سوسک ریز کشتم بازم بود من وسایلام خونه مادرشوهرم بود اونجا زده بوده گریه میکردم میکشتم اجازه ندادم یکیش دربره بازم بود دوباره حشره کش زدم خیسسس میشد همجا زدم بعد تمیز کردم کامن زدم اساسیییی و فر گازم روشن کردم نیم ساعتتتت باورت میشه باوجوده این همه حشرع کش بازم تو فر کلی سوخته ریخته بود دیگه سوسک ندیدم فقط اونروز یه مرده رو سینک دیدم چند روز نصف شب اشپزخونه چک میکنم چیزی ندیدم ببینم ازنا احتی سکته میکنم الان۹ماهه ندیدم

ما خونه خریدیم کابینتش چوبی بود کلاااااا سوسک ریز بود 

رفتیم سم فروشی یه سوسک کش داد ک آمپولی بود تو کابینت ها و بقیه زدیم خداهزار بار شکر راحت شدیم باور میکنید میخاستیم کابینت عوض کنیم یعنی در این حد 

خونه ما پره ۲۰۰ دیشب کشتم بخدا فقط کارم گریست 

برو سم فروشی اینو ک من گرفتم بگیر ان شاءالله نابود میشن

من گریه میکردم از بس زیاد بودن همه میگفتن توی چوب رفت دیگه نمیشه کاری کرد ولی خداشکر پاک پاک شد خونم