2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 49 پست

شما در واقع هیچیت نیست داری تلقین میکنی و این تلقینه داره داغونت میکنه 

کسی میتونه ادعا کنه واقعا وسواس داره که ارثی باشه 

شما بنظرم زیاد بیکاری و وقت خالی زیاد داری ...حتما وقتت رو پر کن ...با هرچیزی جز بیکاری ....حتی شده دعوا 😂

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین وسواس می‌دونی چجوری شکل میگیره؟  از افکار بیش بها داده شده( یعنی افکاری که بیش از حد بهشو ...

من حتی نفس کشیدن سخته برام یدونه نفس میکشم با فکر خوب ولی نفس بعدیم اگه فکر بد باسه تو سرم حبس میکنم

عه چه باحال😕
ببین وسواس می‌دونی چجوری شکل میگیره؟  از افکار بیش بها داده شده( یعنی افکاری که بیش از حد بهشو ...

من شمارو لازم دارم میشه دوست بشم باهاتون ؟

منم نیاز ب کمک دارم 🥲🤏

شما در واقع هیچیت نیست داری تلقین میکنی و این تلقینه داره داغونت میکنه  کسی میتونه ادعا کنه وا ...

کاشکی تلقین بود کاش ولی حتی نفس هم نمیتونم به اسونی بکشم 

عه چه باحال😕
من حتی نفس کشیدن سخته برام یدونه نفس میکشم با فکر خوب ولی نفس بعدیم اگه فکر بد باسه تو سرم حبس میکنم

بدترینفکر ممکن رو الان بکن - نفس بکش ...بعدش ببین اتفاقی میفته؟ نه 😐

بیا وقتی فکر بد میکنی بگو ۵ تا صلوات بفرستم رد میشه ۵ تا صلوات به نیت شفا خودت هدیه به حضرت ام البنین بفرست و بگو اون اتفاق بد رو خانم ام البنین رفع کنه 

و بعد ۵ تا صلوات دیگه شک نکن و آب رو مثلا بخور 

ببین عزیزم این افکار دست شیطان انشالله با توکل بر خدا و ائمه حل بشه 

و همچنین دکتر هم در اسرع وقت برو 

دمنوشهای اسطوخدوس ،بابونه ،گل گاو زبان و سنبل الطیب مرتب بخور 

هر روز صبح ی کدوم از اینا رو دم کن و صبح و ظهر و شب ی فنجون بخور 

آزمایش چکاپ حتما بده ی وقت شما مثلا کمبود ی ویتامین داری که به تشدید بیماریتون کمک میکنه 

تو غذاهات زنجبیل ،دارچین ،فلفل بزن بذار بدنت و مغزت گرم بشه 

کاشکی تلقین بود کاش ولی حتی نفس هم نمیتونم به اسونی بکشم

منم مشکل شبیه اینو دارم 

ولی شیطان کمک میکنه تا هی اون اتفاقها بیوفته امتحان کن چند بار سعی کنی به روشی خنثی کنی تموم میشه 

منم مشکل شبیه اینو دارم  ولی شیطان کمک میکنه تا هی اون اتفاقها بیوفته امتحان کن چند بار سعی کن ...

همه تلاشمو میکنم از فردا روش کار میکنم یعنی خوب میشم؟

عه چه باحال😕

خوب حالا راهکارش: 

از توضیحاتی که برات دادم، خودت الان متوجه شدی که وسواس چیزی نیست جز شرطی شدگی ذهنیت نسبت به یک موضوع خاص، و این شرطی شدگی رو خودت بوجود آوردی و خودت با ادامه وسواس عملی تقویتش کردی، پس خبر خوب اینکه ترس‌های وسواسی خودساخته و کار خود شخص هستند و اثری ندارند و اضطرابشون کاذب هست، اما برای درمانش باید یه اتفاقی بیفته( اونم اینکه، نباید وسواس عملی رو تقویت کنی، یعنی چی؟ یعنی اینکه هر بار فکر وسواسی اومد سراغت، و بهت اضطراب وارد کرد، برای خاموش کردنش نباید دست به وسواس عملی بزنی، ( می‌دونم که انجام ندادنش سخته، ولی تنها راه درمانش همینه، که جلوی پاسخ دادن رو بگیری، و اون عمل رو انجام ندی، در ابتدا ممکنه اضطرابت خیلی زیاد بشه و بترسی که حادثه ناگواری اتفاق بیفته، اما ازونجایی که سطح اضطراب بیشتر از یه حدی بالا نخواهد رفت، اضطراب خودش شروع به فروکش کردن می‌کنه) پس اولین قدم این شد که: همون لحظه اون عمل وسواسی رو انجام نمیدی، چرا؟ چون گفتم وسواس از لینک شرطی شدگی فکر و عمل ایجاد شده، برای درمانش حتما باید این لینک پاره و قطع بشه، پس نباید تقویتش کنی و بری دوباره عمل وسواسی رو انجام بدی، بلکه نباید انجام بدی، اولاش سخته، اما کم کم موفق میشی و به مرور تعدد عمل کاهش پیدا می‌کنه و در نهایت کاملا رفع میشه، همونحور که ایجاد شده بود همونحور هم قطع میشه و به حالت اول برمیگرده. 

و اینکه شاید تنها نتونی از پیش بربیای، از روانشناس کمک بگیر. 

ولی کل ماجرای وسواس رو برات توضیح دادم که چجوری بوجود اومده، و چرا موندگار شده و شدیدتر شده، و حالا برای درمانش باید چکار کرد. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
من شمارو لازم دارم میشه دوست بشم باهاتون ؟ منم نیاز ب کمک دارم 🥲🤏

بله عزیزم حتما، شما هم تمام مطالبی که اینجا گذاشتم بخون حتما، کامل توضیح دادم 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
بمنم میگین من وسواس رو بیماری ها و ترس از بیماری دارم

عزیزم شما هم بخون تمام مطالبی که نوشتم در مورد وسواس رو توضیح دادم که چرا بوجود میاد و چکار باید کرد تا رفع بشه 

خوب حالا راهکارش:  از توضیحاتی که برات دادم، خودت الان متوجه شدی که وسواس چیزی نیست جز شرطی شد ...

واقعا ممنونم خیلی زیاد سخته ولی امتحان میکنم خدا کمکم کنه 

عه چه باحال😕
واقعا ممنونم خیلی زیاد سخته ولی امتحان میکنم خدا کمکم کنه  

ببین یسری افکار سراغ همه میاد خوب؟ تفاوت اشخاصی که دچار وسواس میشن با اونایی که نمیشن می‌دونی چیه؟ 

در همین شرطی شدگی مغز، اون افراد این افکار رو زیادی جدی میگیرن، یهو ازش میترسن، و یهو یه قانون درست میکنند، و برای رهایی از شرش دست به عمل میزنن، و خودشون و مغزشون رو شرطی میکنند، یعنی یه مسیر عصبی میسازن تو مغز توسط نورون‌ها که اگر این فکر اومد آنگاه من اینکارو میکنم تا بی اثرش کنم، غافل ازینکه، این خودش شروع چرخه وسواس و افتادن در دور باطل هست. تنها روش درمان بی خیال درمانی هست، نبایستی توجه کنی، تا اون مسیر عصبی که تو مغزت ساختی فعالیتش متوقف شده و دیگه دستور اجرای اون عمل رو بهت نده. بهمین سادگی، حتما موفق میشی چون یه روزی خودت بوجودش آوردی.