2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁😁 آخه میگن چایی باعث سقط جنین میشه 

غلط کردن ..میگن زعفران هم باعث سقط میشه .من عمه ام وقتی فهمید بارداره لیوان لیوان زعفران و دارچین دم می‌کرد غلیظ می خورد حالا پسرش ماشالله سربازه سفید و چشم رنگی 

🤪
عه پس زعفرون بخوریم 😁

کم بخور.  من باردارم دکترم گفت شله زرد بخور چای زعفران بخور فقط زیاد نه .ببین بچه ای که می خواد بمونه میمونه بچه ای هم که قرار سقط بشه تو پر قو هم بزاریش سقط میشه..من بچه هام ۱۸ و ۱۵ ساله هستن بچه نمی خواستم .دکتر گفت یائسگی زود راس داری و کیست داشتم جلو گیری طبیعی. ۲ماه م بود فهمیدم باردارم . با این سنم .ولی خوب نمی تونستم کاری کنم چون قلبش تشکیل شده بود .دوبار مسافرت رفتم و کار سنگین و .... 

🤪
یعنی الان تو اقدامم اشکال نداره بخورم؟ 

گرمی زیلدبخورین..هردوتون.منم تواقدامم‌.الان.معجون درست کن بخور.سیاهدانه عسل ژل رویال بخرباعسل قاتی کن بخورشکمتوچرب کن پلاستیک بزاروش باروسری یاشال ببندش رحمت گرمشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

کم بخور.  من باردارم دکترم گفت شله زرد بخور چای زعفران بخور فقط زیاد نه .ببین بچه ای که می خواد ...

اره درست میگی عزیزم ، من ۲۸ سالمه خیلی دوس دارم باردار شم احساس میکنم خیلی دیره 

حسبی الله ❤
اره درست میگی عزیزم ، من ۲۸ سالمه خیلی دوس دارم باردار شم احساس میکنم خیلی دیره 

نه دیر نیست جاریم ۳۳ سالگی باردار شد .من ۳۷ سالمه وقتی رفتم دکتر گفتم سنم بالاست باور کن ۳تا پرونده گذاشت همه ۴۰ به بالا باردار بودن .. انشالله سال دیگه نی نی ت بغلت باشه عزیزم

🤪