2777
2789
عنوان

حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 102 پست

اگه تاپیکامو بخونید من سر هرچیز استرس بگیرم بزرگش میکنم

نصف تاپیکام سر یه خال چشم

من و شوهرمم وقتی دعوایی میشد میرفت بلاک میکرد مینوشتم

حالا شاید اینو خیلیا قبول نداشته باشن اما تو دوران رلم رابطه داشتیم

الانم ازدواج کردیم و قهر بلندمون یه هفته بود

😐همیننن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط میترسم بندازم به خدا بر بخوره و هیچوقت دیگه بچه دار نشم😭چقد خنگم اخه😭😭

یک هفته اس ازدواج کردی و الان بارداری؟ 

یه سقطم داشتی؟ تو این یه هفته ؟؟!

همسرت خارج هم رفته تو این یه هفته؟ 

تازه چون خیلی گریه کردی سقط شده؟ 

خدا همگی را به راه راست هدایت کند‌.....

دور جون من قرص وسواس میخورم اومده میگی تو مشکل اعصاب داری هر کی جا من بود از وسط خودش جر میداد ه ...

حتما پیش یه روانشناسه کاربلد برو که قصدش فقط کمک باشه نه طول دادن جلسات درمان و پول اضافی گرفتن ...

خیلی غصه خوردم 

با پدر و مادرت در میون گذاشتی؟ 

ما میخایم خدا نمیده انصافشو شکر

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
اگه تاپیکامو بخونید من سر هرچیز استرس بگیرم بزرگش میکنم نصف تاپیکام سر یه خال چشم من و شوهرمم وقتی ...

منم ی پسر دوست دارم اونم ایرانی نیست دوسالو نیم باهم هسیم اما خوانوادم قبول نمیکنن خیلی دوسش دارم در واقع بدونش نمیتونم زندگی کنم بنظرت ی دختر ایرانی میتونه با ی پسر افغانی ک البته تو ایران بدنیا اومده زندگی کنه

اقا یجای کار میلنگه داره میگه ی هفتس عروسی کردم خب تو کی رسیدی حامله شی و سقط کنی 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
من ۱7 اون ۱۸

😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑😐

این حجم از هول بودنو برنمیتابم.

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨

تو و شوهرت با هول بودن که تا اینجا پیش رفتین از الان به بعدم با همین فرمون جلو برین دیگه وقته مارو چرا گرفتین😒

آخر زمون شده بخدا.شما هنوز نوجونین.دندون عقلاتون هنو در نیومده😏

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
گفت که تو دوران آشنایی رابطه داشته

داره رنگیمون میکنه خواهر