2777
2789
خب شاید خانواده همسرت رسم ندارن سریع دعوت کنن. بعضیا رسم دارن بعد از اینکه عروس داماد رفتن خونه خود ...

جفتمون از یه قوم هستیم رسمامون یکیع

بیخیال بابا از چه کسیم انتظار دارم دعوت کنه😂جاری اسمش رو خودشه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
جفتمون از یه قوم هستیم رسمامون یکیع بیخیال بابا از چه کسیم انتظار دارم دعوت کنه😂جاری اسمش رو خودشه

اها.فکر کردم غریبه این و با رسم و رسوم هم آشنایی ندارین.

اره عزیزم ولش کن تا جایی که میتونی تفریح ۲نفری برین و حال کنین این روزا دیگ تکرار نمیشه.الان دغدغه هیچیو ندارین الکی برای خودت فکروخیال درست نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂اخه ما رسم داریم سریع دعوت میکنیم

شاید فعلا شرایطشو ندارن خب پاگشا کردن خرج زیادی میخاد فعلا صبر کن یه دوماه دیگم

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
دوتا جاریام این کار کردن خونه خواهرشوهرامم بعد دو سال دعوت دادن

اونا خونه تو میومدن توی اون دوسال؟؟؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

مادرشوهرم زمانی که نامزد بودیم همه بچه هاشو دعوت کرد برای معرفی من هیچکدوم نیومدن. اینکه نه به مادرشون و نه به من و برادر خودشون احترام نذاشتن به کنار، اینکه عید بود و ممکن بود مجبوربشن عیدی اول بدن هم بی تاثیر نبود. تا امروز هروقت ازشون قرض خواستیم حتی در حد ۲۰۰هزارتمن همش گفتن نداریم و مسکینیم ولی فرداش میبینی طلا یا ماشین یا حتی خونه خریدن😂😂😂

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد