2777
2789
عنوان

عقل یا دل

83 بازدید | 17 پست

شما اگه کسی خط قرمزتون رو رد کنه یا خیلی بهتون شباهت نداشته باشه از لحاظ فرهنگ ، مذهب و دیدگاه فکری 

ولی خیلی دوسش داشته باشید چیکار میکنید؟

بنظرتون ازدواج باهاش درسته؟

منکه تموم کردم ولی هنوز تو فکرشم نمیدونم درست بور تصمیمی که گرفتم یا غلط ، به حرف عقلم گوش کردم اما دلم امان از دلم هر چس دلیل و منطق میارم که بابا این نمیخوره بهت این اینطوریه اینکارو کرد مگه به گوشش میره بازم میگه من دوسش دارم دلم میخواد باهاش ازدواج کنم

میدونید میترسم دیگه کسی رو پیدا نکنم قد اون دوسش داشته باشم 

خانما آقایون لطفا اگه تاپیک منو دیدید و شرایط مشابه منو داشتید خوشحال میشم تجربتون رو بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار کار درستی انجام دادی. تفاوت عقاید آدمو پیر میکنه

درسته ولی دلمو چطور راضی کنم ما سنتی آشنا شدیم ولی نمیدونم چی شد چطور شد انقدر بهش دلبسته شدم 

از بین این همه گزینه دست گذاشتم رو یکی که انقدر متفاوته با من همیشه همه چیز باید برعکس باشه نمیدونم چه حکمتیه

وقتی اینقدر باهاش تفاوت دارم، قطعا قراره تو زندگی ناخواسته باعث آزارش بشم  بخاطر خودش پا میذار ...

ولی من انقدر از خودگذشتگی ندارم فقط میدونم که خیلی دوسش دارم دلم میخواد کنارش باشم فقط میدونم که وقتی کنارش بودم دوست داشتم ساعتها فقط نگاش کنم بدون اینکه پلک بزنم

همش میگم برم دوباره بهش پیام بدم ولی میترسم تو زندگی اذیت بشم با این تفاوتا

شما (فکرشو بکن)که اون انچناننن تغییری نمیکنه!!! ببین بازم میتونه باهاش بودن حال دلتو خوب کنه؟؟؟ اگ ...

اینجا مجازیه ما همو نمی‌شناسیم که دروغ بگم من ۶۰، ۷۰ تا خواستگار داشتم همشون رو وقتی رد کردم اصلا سر سوزنی ناراحت نشدم انقدر خودمو اذیت نکردم همه رو به همون راحتی که شما گفتید فراموش کردم 

اما اینو نمیتونم فراموش کنم نمیدونم چرا واقعا نمیدونم همش وسوسه میشم دوباره برگردم 

اینجا مجازیه ما همو نمی‌شناسیم که دروغ بگم من ۶۰، ۷۰ تا خواستگار داشتم همشون رو وقتی رد کردم اصلا سر ...

اول که دوره ،دوره مجازی شده اتتفاقا اگه بلد باشی بهتر میتونی بشناسی ،درثانی قرار نیست که همممه دوره شناخت بشه مجازی!!

بعدش بااازم نظرمو عرض کردم ولی اگه زیادتو فکرت هست باید بها بدی براش،ببین میتونی؟خود بنده به دلایلی تن به یه ازدواجی دادم که برام خییلی عادی بود، ولی چندین سااال طول کشید تا تونستم ازدواج عادی رو تبدیل به ازدواج موفق و دلنشین کنم ،شاید یک سال یا دوسال یا کمی بیشتر باید وقت بزاری ،صبور باشی ،تحمل کنی تا بتونی اون چیزی رو که میخایی در بیاری از طرفت که بعضی چیزام نمیتونی و خیییلی سخته (این بهاشه)

اول که دوره ،دوره مجازی شده اتتفاقا اگه بلد باشی بهتر میتونی بشناسی ،درثانی قرار نیست که همممه دوره ...

میتونم بپرسم ازدواجی،که براتون خیلی عادی بود یعنی چی؟ یعنی همسرتون رو آنچنان دوست نداشتید ؟ عشقی دوست داشتنی در کار نبود؟

اول که دوره ،دوره مجازی شده اتتفاقا اگه بلد باشی بهتر میتونی بشناسی ،درثانی قرار نیست که همممه دوره ...

متوجه نمیشم ازدواج عادی رو تبدیل کردی به ازدواج دلنشین! یعنی چی؟

متوجه نمیشم ازدواج عادی رو تبدیل کردی به ازدواج دلنشین! یعنی چی؟

یعنی انچنان احساسی راجع بهش نداشتم 

بجای اینکه مثل خیلی ها پشیمون بشم اومدم شروع کردم به تلقین وکاشتن بذرعشق ومحبت ،

شاید برات مثل یه داستان بمونه ولی الان صب که از خواب پا میشم با یاد خدا و به عشق همسرم و وروجکام زندگی میکنم

یعنی انچنان احساسی راجع بهش نداشتم  بجای اینکه مثل خیلی ها پشیمون بشم اومدم شروع کردم به تلقین ...

حتما همسرتون به دلتون نشسته بود حداقل 

چون کسی به دل آدم نشینه هر کاری کنی نمیتونی دوسش داشته باشی 

در هر صورت درود به شما که به همسرتون وفادارید