2777
2789
عنوان

عصب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 28 پست
باعکس یعنی دکتره متوجه نمیشد؟؟

نمیدونم 

فکر‌نکنم نیاز به عکس باشه اصلا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اشکال نداره مرتب مصرف کن تا دوره نقاهتش تموم بشه  ریشه عفونت داشته احتمالا درسته ؟

نمیدونم

فقط عکس رودید گفت عصب کشی میخواد..منم چندین بار بهش گفتم بعدش درد ندارم؟؟گفت نه زیاد نیست..اگه میدونستم اینقدر دردش شدیده توماه رمضان نمی‌رفتم.. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با گریه کردن بیشتر درد میکنه گریه نکن حداقل ببین مجبوری تحمل کنی برای درد دندان نوافن بهتر از ژلوفن ...

نوافن یه دونه خوردم چنان معده دردی اومد سراغم ..منم دیگه نخوردم وبه جاش فقط ژلوفن میخورم

نمیدونم فقط عکس رودید گفت عصب کشی میخواد..منم چندین بار بهش گفتم بعدش درد ندارم؟؟گفت نه زیاد نیس ...

قرص استامینوفن کدئین هم جز مسکن های رایج درد دندان هست

عکس بعد از کار گرفتید دوباره؟

اگه دارید بزارید ببینم

قرص استامینوفن کدئین هم جز مسکن های رایج درد دندان هست عکس بعد از کار گرفتید دوباره؟ اگه دارید ...

عکس بعداز کار یادش رفت ازم‌بگیره..چندساعت بعدازاین که اومدم خونه منشیش زنگ زد گفت دکتر عکس یادش رفته برگشتم عکس گرفت..ولی بهم عکسی نداد

عکس بعداز کار یادش رفت ازم‌بگیره..چندساعت بعدازاین که اومدم خونه منشیش زنگ زد گفت دکتر عکس یادش رفته ...

منم حدس زدم  

بخاطر همین ازتون پرسیدم

اگه وقت کردین یک عکس بعد از کار بندازید

نوافن یه دونه خوردم چنان معده دردی اومد سراغم ..منم دیگه نخوردم وبه جاش فقط ژلوفن میخورم

چه بد شاید بهت نساخته بازم برو پیش همون دکتر ببین چی میگه

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
مترونیدازول بهم نداد

باید مترونیدازول با آموکسی بخوری برای منکه عصب کشی و پر کردن این دو تا رو داد 

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
بهم گفت تا یک هفته دردش طبیعی...خسته شدم😭😭

گفتم دا اینجوری مجبوری گلم چاره نیست ولی قرصات سروقت بخور حتما

قرص استامینوفن کدئین هم جز مسکن های رایج درد دندان هست عکس بعد از کار گرفتید دوباره؟ اگه دارید ...

عزیزم بعد عصبکشی تا چند روز باید آموکسیسیلین بخورم؟؟؟

در لحظه 🤍 عاشق کتاب📗 ، انیمه 📺 ،  بی کلام🎶 ،   آفتاب 🌞، یوگا🧘‍♀️
باید مترونیدازول با آموکسی بخوری برای منکه عصب کشی و پر کردن این دو تا رو داد 

عزیزم بعد عصب کشی تا چندروز باید آموکسیسیلین بخورم؟؟

در لحظه 🤍 عاشق کتاب📗 ، انیمه 📺 ،  بی کلام🎶 ،   آفتاب 🌞، یوگا🧘‍♀️
عزیزم بعد عصب کشی تا چندروز باید آموکسیسیلین بخورم؟؟

والا دقیق یادم نیست گلم ولی تا یه مدتی خوردم آموکسی سیلین بهمراه مترونیدازول