2777
2789
عنوان

پسرم کی باید بره پیش دبستانی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب شهر داره و گنجایش مدارس. سمت ما دختر دوستم رو ننوشتن ۱۷ مهر بود. گفتن اولویت اخر شهریور، بعد ...

اره خب باید چه داشته باشه 

البته بعضی مدیر ها هم بی انصافی میکنن الکی میگن جا نداریم که تعداد زیاد نشه

بهمن نه  پیش دبستانی از مهر هر سال شروع میشه  بچه ایشون چون متولد بهمن ۹۷ هست باید سال د ...

منظورم همین بود متولد بهمن هست سال بعد باید برن پیش ۲

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
برای سنجش از طریق مدرسه ای که ثبت نام میشه اقدام کردید ؟

سنجش امسال بصورت اینترنی. باید بری کافی نت ۱۱۰ ۱۲۰ تومن بدی. ۶۰ تومن برای خود دولت بقیه برا کافی نت، بعدش خودشون محل آزمون رو میزنن. دیگه تو مدارس خبری نیست. برا ما آموزش و پرورش زده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دختر من اردیبهشت ۹۶. سنجش بردید؟ برا دخترم هفته دیگهست

نه من اصلا اقدام نکردم الان اینجا خوندم یادم افتاد که فردا برم مدرسه 

یادم میاد برای دختر بزرگترم اردیبهشت ماه اقدام کردیم و مدرسه گفت برید فلان جا برای سنجش 

نمی‌دونم الان مثلند سال قبله یا نه 

لطفا شما اگه اطلاعی دارید منو هم راهنمایی کنید چکار کنم 

اره خب باید چه داشته باشه  البته بعضی مدیر ها هم بی انصافی میکنن الکی میگن جا نداریم که تعداد ...

بنظرتون خوبه پیگیرشم امسال هرجوری هست بنویسم پسرمو پیش ۲؟

یا سال بعد بره بهتره

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
مرسی عزیز دل  چه مدارکی بایستی داشته باشم ؟

شناسنانه بچه، پدر و مادر، کد ملی خودتون. بعدشم اطلاعات شخصی از بچه تون میپرسن. مثلا دست چپ یا راست بودنش، تایم استراحت و بازی و... باید ب کافی نت جواب بدید. تا ی کد بیاد و تایید ثبت نام بشه. تاریخ و ساعت براتون میزنن. خیلی سایت شلوغ همه جا هم قبول نمیکنن، زودتر انجام بدید

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بنظرتون خوبه پیگیرشم امسال هرجوری هست بنویسم پسرمو پیش ۲؟ یا سال بعد بره بهتره

والا بستگی به بچه ات داره 

من باشم سعی می کنم ثبت نام کنم چون اگه مثلا دی و بهمن بود اصراری نبود ولی ۱ مهر حیفه یک سال عقب بیوفته خصوصا اگر بچه توانایی هست و درک و فهمش خوبه‌ .

به نظرم پیگیری کن بفرستش 

2790
2778
2791
2779
2792