2777
2789

هر روز که بیدار میشیم و متوجه میشیم یه فرصت دیگه واسه ساختن دنیامون داریم معجزه بزرگیه،هر روز غروب و طلوع آفتابو میبینیم(چرخ فلک روزگار)ولی به این درس بزرگی که خدا هرروز بهمون دیکته میکنه توجه نمیکنیم و اسیر مادیات میشیم

اما روز دوم عید درحالی که یه بردو عیب یابی میکردم زیر دستم به خاکستر تبدیل شد شانس اوردم برق خشکم نکرد،به نظرم خدا میخواست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره چشمام یکیش ۸.۲۵ و یکی دیگه ۷.۵۰ 

خستم دبگه 

عینکمم عوض کردم با اینکه کلی پولشو دادم ولی از بغل معلومه ضعیفیش 

جراحی هم فقط کاشت لنز میشه که اونم عوارض داره تو پنجاه سالگی باید پیوند قرنیه بشن

لنز طبی هم قرنیه رو نازک میکنه و یه سه چهارسال استفاده کردم آسیب زدم به چشمام دیگه دکتر گفت نزنم........

خسته شدم دیگه.... 

کاشکی معجزه بشه برام‌کاشی خدا همین‌امشب تو آسمونش برام‌معجزه کنه....

اره ازدواجم‌ 

یکی رو دوست داشتم نشد .

بعد از چند سال یکی اومد که از هر کسی دیدم بهتر بود .الان هم بعد ۵ سال زندگی میگم بهترینه. 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
شماره چشمام یکیش ۸.۲۵ و یکی دیگه ۷.۵۰  خستم دبگه  عینکمم عوض کردم با اینکه کلی پولشو داد ...

هی خواهر..منم دلم میخواد لیزیک کنم و از شر عینک‌خلاص بشم ولی هر سری معاینه میرم دکتر میگه قرنیه ات نازکه نمیشه

....
هی خواهر..منم دلم میخواد لیزیک کنم و از شر عینک‌خلاص بشم ولی هر سری معاینه میرم دکتر میگه قرنیه ات ن ...

منم که رفتم تو همین یه ماه پیش گفت نمیتونی نازکه قرنیه ات فقط کاشت لنز میشه ...میترسم از کاشت لنز خدایی خیلی خطرناکه هرچقدرم که از لیزیک بهتر باشه بازم خطرناکه واقعا

خود عمل های جراحی چشم چه لازک چه لیزیک پی آر کی یا هرچیز دیگه... میگن خطرناکه و کلی عوارض داره ینی انجمن چشم بود نمیدونم دقیق اسمشو ولی اونها گفتن که عوارضش بعد از ۱۵ تا ۲۰ سال نشون میده نه به ابن زودیا.... خیلی موندم چه کنم

لنز طبی هم که سه چهارسال اسفاده کردم به چشمم آسیب زد و دکتر گفت نزن

میگن قرنیه چشم رو نازک میکنه...

باعث عفونت میشه و اینا....میترسم خیییلی 

میگن راههای طب سنتی پیش بگیرید بهتره... جواب میده... موندم چیکار کنم میگن سرمه اِثمد ... عرق رازیانه ... گلاب و حتی حجامتم شنیدم برای بازگشت ضعیفیه چشم خوبه....موندم چیکار کنم..... کاشکی معجره بشه 💙

اگه دوست داشتی بگو شماره چشماتو البته فضولی نباشه ها💙🙏🏻

منم که رفتم تو همین یه ماه پیش گفت نمیتونی نازکه قرنیه ات فقط کاشت لنز میشه ...میترسم از کاشت لنز خد ...

من نزدیک ۴ نمره شونه.از عینک‌خسته شدم..دکتر گفت لنزم برات خوب نیس..جراحی کاشت رو بهم‌نگفت هرچند که منم جراتشو‌ندارم.. دلم میخواد بدون هیچ چیز اضافه تو صورتم دنیارو خوب و شفاف ببینم..

ولی سرمه اثمد رو‌‌ زیاد شنیدم..رفتم خریدم و گهگاهی میزنم ولی میگن باید هرشب مرتب بزنی به چشمات آداب هم داره

....
من نزدیک ۴ نمره شونه.از عینک‌خسته شدم..دکتر گفت لنزم برات خوب نیس..جراحی کاشت رو بهم‌نگفت هرچند که م ...

سرمه اثمد رو از کجا خریدی که میگی‌اصله؟ منظورم اینه که چجوری مطئمن شدی اصله؟ چون منم میخوام بخرم انشالله اما نمیدونم کجا بخرم...