2777
2789
عنوان

خدا زده تو سر من از من متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 22 پست
همه رو خط زدم من به خاطر خدا و دل مهربون خودم راهشون دادم اما حتی جوابم دیگه ندادن نمیگن اصلا این کج ...

باید این چیزا رو ببینی تا آدما رو بتونی بشناسی تو زندگی همه ما آدمای نمک نشناس بودن همون بهتر که شرشون از زندگیمون کنده شه

ما داخل گودیم چیزی نمی‌دونیم خدا که از بیرون داره نگامون می‌کنه می‌دونه چیه بهتر درک می‌کنه شاید اگه با اون طرف میموندی بعد چند ماه ی اتفاق بد تر نیفتاد برات یا اگه سر اون کار می‌رفتی بد تر میشد خدا خیر و صلاح بنده خاش میخواد همه هم براش ی چشمت مثله این میمونه که از بالا به زمین نگاه کنی همه ی اندازه هو ی جورن همیشه چیزای خوب بگو تا جذب بشن خوبی ها الآنم اگه مرید مشهد شاید تو همون حرم امام رضا ی آدم خوب آشنا بشی که زندگیت از این رو به اون  رو شهه یا ی کار خوب پیدا کنی اینبار بخاطر ماهم که شده برو حرم امام رضا کمکت میکنه

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخداااا منم همینطور با بی‌پولی و نداری هی پول دکتر دادم ولی هیچی به هیچی. اون از پدرم و این هم از ...

منم هر ازگاهی میدیدمش از عمد منو میدید نیشش باز میکرد میخندید واس خودش خدا لعنتش کنه اخه بگو چیکارکردم عوضی بجز خوبی 

مجبور شدم از اونجایی ک زندگی میکردم برم ک نبینم اون بی شرف رو .

حالم اصلا خوب نیست یکسال میگذره و نمیدونم چه غلطی باید کنم . 

ما داخل گودیم چیزی نمی‌دونیم خدا که از بیرون داره نگامون می‌کنه می‌دونه چیه بهتر درک می‌کنه شاید اگه ...

اون تاپیک امام رضا خوندی اینجوری میگی ؟

نمیتونم برم د لم قبول نمیکنه بعد هم بعد از 12 سال یکی رو انداخته بهم ک بریم من 12 ساله نرفتم

طلاهامو فروختم رفتم جلسات مشاوره و روان پزشک حالم بده هنوز خوب نشدم طلاهام ک از دست رفت و خوب نشدم ا ...

سلام

واقعا متاسفم برای همکاران خودم که وقتی توی خودشان نمی‌بینند که مراجعه کننده را درمان کنند اما ادامه میدن و کاری میکنند که شخص دیگه دنبال درمان خودش نیاد 😔

اگر خواستی من به صورت رایگان راهنمایی میکنم تا بهبود پیدا کنی

❤️❤یک تیم روانشناسی هستیم کمک خواستی درخواست بده❤️❤️
اون تاپیک امام رضا خوندی اینجوری میگی ؟ نمیتونم برم د لم قبول نمیکنه بعد هم بعد از 12 سال یکی رو ان ...

اره خوندیم تایپینک هاتو ببین منم حدود چهار سال پیش دیقا همین اتفاق افتاد برام کسی که دوسش داشتم رفت با یکی دیگه انقدی افسرده هو عصبی بودم که شاید باورت نشه ولی بعد  چند وقت که رفتم حرم تو حرم با همسرم آشنا شدم همسرم الان از اونی که قبلاً میخواستم خیلی بهترو موفق تره منم بیشتر دوسش دارم الان که بهش فک میکنم میگم اصلن اولی دوست داشتن نبود

خدایا شکرت