2821
2789
هنوز اولاشه

من مامانم میگفت سر هیچ کدوم از بچه هاش زردی نگرفت بچه 

چون از ماه 7تا 9 بیشتر سردی می‌خورد 

زردچوبه هم ربطی نداره گمونم چون زردی جنین به تغذیه مادر تو ماه های آخر بارداری ربط داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم غذام فقط نون و پنیر و خیار و گوجه شده ؛ اینارو بخور کنارش برو دکتر مکمل بهت بده

منم اوایل فقط نون پنیر خیاروگوجه میخوردم عاشق این ترکیب بودم یجورایی ویارم بود😂😂😂بعد کم کم اوکی شدم

تازه یجایی خوندم خیارهم باعث چشم و ابرو مشکی شدن بچه میشه و موهاش بلندمیشه 

برات دلی پاک و زبانی خوش ارزو دارم که بتونی با زبونت فقط حرف خوب بزنی ن دل بشکنی و همین طور امیدوارم بچت صحییح سالم باشه و هیچ وقت استرس نداشته باشی که بخای جایی سوال بپرسی و با حرفاو زخم زبون بقیه دلت بشکنه من سپردمت دست خدا چون حالم بد بود و تو با حرفات بدتر دلمو شکوندی امیدوارم خدا هم ببخشتت بای

در پناه توام خدای مهربونم🥰💜                             🤰💜
برات دلی پاک و زبانی خوش ارزو دارم که بتونی با زبونت فقط حرف خوب بزنی ن دل بشکنی و همین طور امیدوارم ...

شما؟ 

فحشات رو یادت رفت نه؟ 

شک نکن خدا خودش میدونه کی حق داره کی نداره 

خود منم باردارم و دقیقا مشکل تو داشتم و گفتم لانه گزینی هست و بهتره رابطه با احتیاط و کم باشه 

تو دلت رو خالی کردم؟ تو هرچی دهنت در اومد گفتی مامان من رو آوردی وسط 

اونوقت من و مامانم میسپریمت بخدا 

منم میتونستم مامانت رو فحش بدم نکردم 

شرایطی ندارم که استرس داشته باشم

البته حق میدم برای هورموناته که این مدلی عصبی هستی 

امیدوارم بچت سالم بدنیا بیاد اصلا هم استرس سلامتیش رو نداشته باش 

چون خود منم همین هستم. ولی فقط موقع رابطه ولی ترجیح دادم 3 ماه اول که احتمال سقط زیاده رعایت کنم 

ولی تو امان از زبان سرخ که سر می دهد به باد 

دلم برای فحشی که به ناحق به مادرم دادی سوخته 

تو میدونی و بالایی تویی که فحش رو شروع کردی 

یادت باشه جواب های هوی هست 

من تا کسی فحشم نده جوابش رو نمیدم... 

شما؟  فحشات رو یادت رفت نه؟  شک نکن خدا خودش میدونه کی حق داره کی نداره  خود منم ب ...

کاش میرفتی میخوندی کی اول شروع کرده اصلل من صما را از کوجا می‌شناختم شما اومدید میگید این تکلبفش معلوم نی شما شروع کردید کاش میدونستید کی به کی حرف زده منم خداروشکر هیچ وقت به کسی بی احترامی نکردم به ببینید چه حرفایی زدید امیدوارم یادبگیریم هیج جا دخالت نکنیم و بی احترامیم نکنیم خوش باشید

در پناه توام خدای مهربونم🥰💜                             🤰💜
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز