2777
2789
عنوان

روزه مو خوردم حس بدی دارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 33 پست
مهم اطاعت امر خداست. همون خدایی که میگه روزه بگیر، حالت بد باشه میگه نگیر. جفتش اطاعت عزیزم.

مرسی بابت حرفات🙂🧡

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره نباید همشو بگیرم🥲💔 ندیدمت چند وقت تو سایت تورو کم پیدا شدی

وقتی بدنت توان نداره مجبور نیستی که اخه

اره عزیزم سعی میکنم کم بیام مجازی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عزیزم کسی ک معدش مشکل داره و با روزه گرفتن این  مشکلش تشدید میشه نباید بگیره

اوهوم من به طور مادرزادی دهانه معدم متفاوته و اسید معده راحت میتونه ازش عبور کنه یعنی وقتی معده درد دارم تا توی قفسه سینم میسوزه😭 و میکروب معده هم که هست

وقتی بدنت توان نداره مجبور نیستی که اخه اره عزیزم سعی میکنم کم بیام مجازی

اوهوم درست میگی ولی تو ماه رمضون نگیری یجوریه🙁

موفق باشی قشنگ🧡

اوهوم درست میگی ولی تو ماه رمضون نگیری یجوریه🙁 موفق باشی قشنگ🧡

دوست داری تابع جمع باشی؟ 

همچنین مرسی گل من💞

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دوست داری تابع جمع باشی؟  همچنین مرسی گل من💞

نه تابع جمع که کلن فضاش متفاوته ولی ماه رمضون همه باهم میشینی سر سفره افطار و سحری، یه حس و حال دیگه ای داره تا وقتی تنها روزه بگیری تنها سحری و افطار کنی🙁

نه تابع جمع که کلن فضاش متفاوته ولی ماه رمضون همه باهم میشینی سر سفره افطار و سحری، یه حس و حال دیگه ...

اره برای بعضیا همین طوره

ناراحت نباش خاهر  منم امروز روزه نگرفتم شبی مهمون دارم باید چندنمونت غذا درست کنم دستی به سر و ...

عزیزم به خاطر سختی مهمونداری نمیشه روزه رو شکست یا نگرفت کفاره عمد بر گردنتون میفته.

عزیزم به خاطر سختی مهمونداری نمیشه روزه رو شکست یا نگرفت کفاره عمد بر گردنتون میفته.

مجبور بودم عزیزم اخه سن کمی دارم همش19سالم باید کلی کارانجام بدم برا اولین بارم میان خونمون بعد ازدواجمون باید سنگ تموم بزارم