2777
2789

هرکسی دلش شکسته ولی صداش به خدا نمی رسه، یک بار از ته دلش خدا رو صدا بزنه بگه خدایا من چیکار کردم که صدام بهت نمی رسه، بهم بگو لطفا..... چه دلل هایی رو شکوندم 💔🥀

و اگر با پدر و مادرت مشکل داری و صدات به خدا نمی رسه از ته دل به خدا بگو خدایا من تو این زمینه چه کار کردم که باعث شده این مشکلات برام پیش بیاد 

و وقتی خدا بهت نشون داد با هر روش که خودت خواستی رفع دل شکستن کن، با دعا کردن مثلا از خدا بخوای کاری کنه ببخشتت، یا براش دعا کنی که اون مشکلی که براش درست کردی حل بشه و خدا در عوضش اون قدر تو اون مورد و موارد دیگه بهش کمک کنه تا شاید خدا خودش وساطت کنه و ازش بخواد حلالت کنه، یا اگر می تونی حلالیت بگیر 

این روش ها رو امتحان کن بعد دوباره برو پیش خدا برای حاجتت 💙

اگر دوست داشتی برای دیگرانم بفرست تا شاید گره زندگی خیلیا باز شد و همه مون ثواب بردیم 💙

شما چه روش های بلدی؟؟ 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

این روش صد در صد نیس، ولی حداقل یکمی از پرده بین ما و خدا رو کنار می زنه 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭 

💙💙💙❤️❤️❤️❤️

ما به هر طریقی صدا زدیم با واسطه بی واسطه با گریه با خنده هیچ هیچ

عزیییزم 💔❤️❤️💙💙🥀

شاید هنوز وقتشم نرسیده باشه 💙❤️

ان شاء الله هرچی خیره براتون پیش بیاد... 

مطمعنی چون حرفای چهار سال پیش منم همینا بود ولی الان میبینم که همه ی عذابا پیش زمینه ی خوشبختی ماست. خدا بنده هاشو که ول نمیکنه ایمانتو از دست نده که پشت سرش امیدتم از زندگیت میره و میشی یه فرد افسرده❤

مطمعنی چون حرفای چهار سال پیش منم همینا بود ولی الان میبینم که همه ی عذابا پیش زمینه ی خوشبختی ماست. ...

اره من خیلی با اعتقاد بودم خیلی هم مومن بحث یه بار دوبار نیس چند ساله این شکلیه دیگه منم دلم نمیخاد انقد ناامید شم واسه همین اصلا دعا نمیکنم