2777
2789

🦦

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

موقع رابطه خیلی خوبه بکار ببریش و اونم استقبال خوبی میکنه

وسط روزبا دلبری کردنت تودلی ایجاد کن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تیکه کلامای مخصوص خودم و دارم ک اوایل براش عجیب بود الان دوست داره و خودش تکرار میکنه 

گاهی لوس بازی دارم گاهی بچه گونه حرف زدن زیاد ن ها دل و بزنه یا تو جمع نه فقط وقتی دو نفری هستیم 

ماهی یکی دو شب تمام سعی مو میکنم حالش خوب باشه و از ته دل بخنده اشپزی درست کردن غذا یا شیرینی یا شکلات 

بعد شام باهاش شوخی میکنم میخندونمش میشینم رو شکمش بوس و ماچ از صورتش گردنش قلقکش میدم جاهای حساس بدنش و قلقک میدم اینقد ک خودش ب زبون بیاد بگه بسه بعد استراحت میدم میگم حالا اینجا رو امتحان کنیم و جای دیگه رو قلقک میدم 

سعی میکنم همیشه خنده رو لبام باشه 

گاهی بهش میگم خجالت نمیکشی من هوس پاستیل یا بستنی قیفی یا لواشک کنم حالا ی چی میگم یا مینویسم  تو اینجا نشستی فوری فراهمه 

همیشه هواش و دارم و پشتشم تکیه گاهیم برا هم 

جونم برات بگه گاهی چن ماهی ی بار از ی ویژگی خوبش تعریف میکنم یا مثلا ی جزئی از صورتش و دوست دارم بهش میگم 

گاهی ک بیرون میریم دو نفری میگم مادرتم بیار اونم ی هوایی بخوره حال و هواش عوض شه رابطم با خانوادش خوبه و این چیزا باعث میشه ‌بیشتر قدرمو بدونه مخصوصه این زمونه ک همه عروس و خانواده شوهر درگیرن 

افرین به تو واقعاااا 

خیلی زیاده حضور ذهن ندارم الان از صبح سرپام🤦🏻‍♀️

تو خونه لباس خوب و شیک بپوش حتما نباید ک گرون باشه تمیز و مرتب بودن خیلی مهمتره 

حتما ی عطر مخصوص خودت و داشته باش کف دستت و گردنت هم حتما بزن 

وقتی میاد خونه استقبالش برو یا وقتی سر کاره پیام بده بگو دلتنگت شدم یا یهو دلم هوات و کرد یا ی بیت عاشقانه بفرس براش 

ببین لباس زیر خیلی مهمه همیشه تمیز باشه و خودتم خوشبو

هر روز یا عر دو روز حتما دوش بگیر  

ی بار ی پیام براش بنویس ک مثلا مشترک گرامی اقای فلانی از شما دعوت میشه ساعت فلان برای گرفتن ۳ماچ و یک بغل ب فلان کافه بیای یا راس فلان ساعت خونه باشی هر ۵دقیقه تاخیر مساوی با پریدن یک عدد ماچ سر وقت رسیدن مساوی با یک روز یا شب عالی 

خیلی زیاده حضور ذهن ندارم الان از صبح سرپام🤦🏻‍♀️ تو خونه لباس خوب و شیک بپوش حتما نباید ک گرون با ...

ی بار ک گذرت افتاد بیرون براش ی چیزی بگیر تیشرت شلوار لباس راحتی هر چی بگو دیدمش فکرم اومد خیلی ب تو بیاد خریدم برات پوشیدش هم خودت ذوقت و نشون بده 

یا خوراکی یا شیرینی ک دوست داره رو بخر بگو از صب ب دلم بود ازینا دوست داری رفتم گرفتم و با چای یا نوشیدنی دیگه براش سرو کن