2777
2789
عنوان

تعطیلی تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست

یکی میاد میگه دین شیعه کامله خب مگه بحث کامل بودن دین بود آخه ؟ خب سنی ها هم از نظرشون دینشون کامل هست ما کاری ب این چیزا نداشتیم فقط خواستیم اطلاعاتمون بالا بره همین 

خدایا شکرت
من واقعا عاشق امام علی و ... هستم دینمو هم خیلی دوست دارم ولی به بقیه دین ها هم احترام میزارم دوست د ...

من شیعه ی مولا علی( ع)هستم

دقیق هم میدونم نظرشون درباره شیعه ها و مولایمان چیه

چطور شما نمیدونی؟

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شیعه ی مولا علی( ع)هستم دقیق هم میدونم نظرشون درباره شیعه ها و مولایمان چیه چطور شما نمیدونی؟

یعنی چی که چطور شما نمیدونی ؟ ببخشید من عذر می‌خوام که اطلاعاتم در حد شما نیست 

خدایا شکرت
من واقعا عاشق امام علی و ... هستم دینمو هم خیلی دوست دارم ولی به بقیه دین ها هم احترام میزارم دوست د ...

بجا عزاداری معتقدن قرآن میخونیم ثوابش بیشتره.تراویح میخونند این شبا که فکرکنم هرشب یک جزکامل قرآن تو تراویح خونده میشه

من اصلا نرسیدم بخونم. یعنی اومدم داخل تاپیک همونجا نوشت تاپیک تعطیل شد

واقعا الان هرچی فکر میکنم ی عده آدم بی فکر و ... اصلا نمیتونم توهین کنم تو هر تاپیک باید اعصاب خوردی درست کنن پس همون بهتر که تعطیل بشه همون اول بعد میگن چرا مملکت رو هوا هست 

بابا اول هر کسی از خودش شروع کنه یکم درک و فهم هم خوب چیزیه

خدایا شکرت
یعنی چی که چطور شما نمیدونی ؟ ببخشید من عذر می‌خوام که اطلاعاتم در حد شما نیست 

عزیزم نیازی به عذر خواهی نیست

برو سرچ کن تو گوگل هرسؤالی داری

تا اطلاعاتت بالا بره

اهل سنت امام علی رو قبول دارند اما بعنوان خلیفه چهارم.شب قدر ۲۷ماه مبارک میگیرند.مثل ما عزاداری نمیگ ...

من چند نفری رو دیدم که تو یک گروه بودن اعتقادشون این بود که کلا اماما رو به عنوان انسان های خوب میدونستن ولی دیگه میگفتن توسل به هرکسی جز خدا شرکه و یا مثلا مرجع تقلید رو قبول نداشتن و صیغه کردن رو هم قبول نداشتن ولی نمیدونم چی بود مذهبشون. 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
عزیزم نیازی به عذر خواهی نیست برو سرچ کن تو گوگل هرسؤالی داری تا اطلاعاتت بالا بره

توی گوگل برای هر بیماری هم سرطان رو نوشته من زندگیم رو بر پایه گوگل پایه ریزی نمیکنم چون حرف گوگل واسم سند نیست ولی حرف خود شخصی که دینش سنی هست برام خیلی مهم تره

خدایا شکرت
توی گوگل برای هر بیماری هم سرطان رو نوشته من زندگیم رو بر پایه گوگل پایه ریزی نمیکنم چون حرف گوگل وا ...

کتاب بخون تحقیق کن شخصا

گوگل همیشه هم اطلاعاتش غلط نیست