2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 38 پست

دیگه هرکسی یه ملاک و معیاری داره دختر عموی من پولدار ظاهر خوب قدش بلند شوهرش۱۵۰عاشقشه مهم نبود براش از اول بگرد یه همچین کسیو پیدا کن

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

والا ما قدمون هفتاده و اگه آقا کوتاه تر از ما هم باشه قبولش میکنیم ولی از اونجایی که هیچ آقایی که همه ملاکامو داشته باشه بهم پیشنهاد نمیده، دیگه ازدواج کنکله😂 

حالا معیارام چیه: داشتن شخصیت و انسانیت و شعور خودش و خانوادش :/ همین

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق داشته باش حداقل هارو براش فراهم کن 

اگه بت گفت قدت از هرچی برام مهم تره بدون زیاد دختر منطقی نیست 

مطمئن باش زیادن بلاخره آدم عاقل پیدا میشه قبولت میکنه 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

بعضیا براشون مهمه ولی برای بعضیا نه 

خیلیا هم خیلی چیزای دیگه براشون مهمه 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ربطی به قد نداره نمیتونن برقصن میگن خونه کجه😄 

همسر منم ۱۶۵ خیلی دوسش دارم و باید بگم که نه قد بلند خوشبختی میاره نه قد کوتاه بدبختی. اگه اخلاق و درک داشته باشین کسی که باهاتون ازدواج می‌کنه اصلا چیزهای ظاهری به چشمش نمیاد 

ببیییین دخترا الان اکثرا 160خب برو یکی از همین‌رو بگیر خیلی خوبه اونا هم همین ک همسرشون پنج سانت بلند تر باشه خوبه

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

زیبایی اغوا کننده هست ما همه زیبا پسندیم و از زیبایی خوش مون میاد. ولی قرار هم نیست همسرمون رو یه مدل تصور کنیم‌و توقع  انچنانی داشته باشیم. برای آدمای مختلف فرق داره گاهی مثلا یه نفر قدش کوتاست ولی قشنگ حرف میزنه و آدمو جذب خودش میکنه .

شما هم حتما نقطه قوت خودتون رو دارید و اونارو تقویت کنید.

یه پیشنهاد هم اینکه سراغ دخترای کوچولو ریزه میزه برید تا از نظر ظاهری تناسب داشته باشین و احتمال قبول کردنشون بیشتره

بهتر بود بگی با محبت تا زن ذلیل، چون دوست داشتن واقعی معنیش این نیست

خب این نظر شماست

من زن ذلیل دوس دارم

بعد هم مرد زن ذلیل که واقعا ذلیل نیست این فقط یه اصطلاحه

{ جانی دپ سابق }