2777
2789
عنوان

یهو رفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 36 پست
اره خودمم حس میکنم با یکی دیگه در ارتباط باشه بعد تا اون بهش بی محلی میکنه برمیگرده سمت من ولی همه ...

واسه پسرا فرقی نمیکنه همه هم بدونن میرن سراغ کسی دیگه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

هنوز بش میگی دوس پسرم؟ اینو که باید دکمشو خیلی وقت پیش میزدی

خیلی منفعلم

با خودم میگم حالا ولش کن

شاید بعدا درست شد

میگم بزار باشه واسه خودش

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لجش گرفته  نمیدونم چزا انقدر باهام سر لج داره اخه اگرم با یکی دیگه بود پس چرا به همه میگه با ...

شاید واقعا مشکل داشته باشه اگر تا چند روز اینده درست نشد رفتارش بهش بگو مشکلی داری چیزی شده و اگر قانع نشدی دکمشو بزن چیزی که زیاده پسر 

بهش محل‌ نزار‌ اگه‌ بخوادت‌ خودش‌ میاد‌ نخواد‌ که‌ نمی‌خواد‌ دیگه‌ عشق‌ یک‌ طرفه‌ فایده‌ای‌ نداره

خودش ی پیام داد من ج ندادم

زنگم بزنه دیگه ج نمیدم 

واسه پسرا فرقی نمیکنه همه هم بدونن میرن سراغ کسی دیگه

حس میکنم با خیلیا لاس میزنه

هیز شده

ولی پنهون کاری میکنه

میدونی به همه میگه با منه

میخواد خودشو خوب نشون بده

ولی از اون طرف پنهانی با خیلیاس

شاید واقعا مشکل داشته باشه اگر تا چند روز اینده درست نشد رفتارش بهش بگو مشکلی داری چیزی شده و اگر قا ...

خودم خیلی فکرم درگیر نمیشه

اعصابمم خورد نمیشه برام مهم نیس

فقط میخوام باهام باشه جلو بقیه

ولی نمیدونم این رفتارش عه

حالا ببینم خودش زنگ میزنه یا نه

اونایی که تو تاپیکم هستن میشه لطفا اگر همچین پسری تا حالا دیدید که اینطوری رفتار کنه بگید هدفش چی بوده

ی چیزم هست خیلی لجبازه

عزیزم اون برای خودش پیدا کرده هروقت بااون به مشکل میخوره سراغ تورو میگیره از این آدم برات عشقی در نم ...

منم به همین شک کردم

حس میکنم زیرزیرکی با خیلیاس

خودم خیلی فکرم درگیر نمیشه اعصابمم خورد نمیشه برام مهم نیس فقط میخوام باهام باشه جلو بقیه ولی نمی ...

عوم 

برات مهم نیست..؟ اونم لابد یه چیزایی حس کرده که بی تفاوتی و...میخواد خودش پا پیش بزاره که ضایع نشه 

البته این نظر منه شاید اینطور نباشه 

عوم  برات مهم نیست..؟ اونم لابد یه چیزایی حس کرده که بی تفاوتی و...میخواد خودش پا پیش بزاره که ...

دوسش دارم 

ولی وقتی میگه کات راحت میگم برو

اونقدرام اذیت نمیشم

ماهی یکی دوبار ممکنه حالم بگیره

ولی ای ن چند روز خیلی باهاش خوب رفتار کردم تا زنگ میزد ج میدادم اصلا نه نمیاوردم ولی یهو نمیدونم چی شد

انگار همش میخواد منو اذیت کنه