2821
2789
خطر ناک نیست همش میترسم سکته کنم یا چیزیم بشه همینجور دارم اشک میریزم

بابا یعنی چی خطرناک نیست حالا نباشه اصلا ممکنه بدتر بشی 

کسی چ میدونه شاید پانیک هم نباشه انقدر بمیاریای در هم برهم اومدن سر در نمیاره ک ی آدم معمولی تو نی نی سایت

شاید واجب باشه دارو مصرف کنی

ب خودت اهمیت بده یکم 

الان این عادتت بشه هرروز باید گریه کنی 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میترسم داروهاش بد باشه !روانپزشک رفتی شما !؟؟

بله . ۱ سال مقاومت کردم . به دکتر گفتم . گقت چرا اخه مثلا شما تحصیل کرده ای. گفتم داروهای ارامبخش چاق میکنه .پف میکنم همش خوابم ترکشم سخته .گفت من یه چیزی بهت میدم هیچ کدوم این داستانهارو نداشته باشه. واقعا عالیه .سه ماه میخورم واقعا راحت شدم .‌مامانم و شوهرم از استرس داغون شده بودن . چون بچه ۳ ساله دارم میگفتن دچار حمله بشی حتی نمیتونه به ما خبر بده . واقعا همه اروم شدیم

دروغه برو مگه مادر شوهرم نیست والا اصلا هم وابسته نیست وقتی دارو میخورد می‌گفت خیلی خوبه آدم بیخیاله

خداکنه منم خوب بشم ۲ روزه نه اشتها دارم نه خواب 

دوستم میگفت پانیکه

اعصاب وروان بهتره برای این بیماری

اره ولی میگم مغز اعصابم خوب بود ... اعصاب و روان که بهتره والا من خودم چند وقته کنترل خشمم اومد پایین تو فکرم برم دکتر دارو بخورم مگه چیه ملت بیخود جبهه میگیرن راجب این دکترا

اره میگن چاق میکنه  شمارو چاق نکرد وزنتون اضافه نشد !؟؟

من هیچ عوارضی تو این سه ماه نداشتم . خیلی خیلی بهترم گ خشمم رو هم خیلی کنترل کرد .‌تنها عارضه به نظرم کاهش میل جنسی بوده . اونم دارو به هر حال قطع میشه و دوره درمان تموم میشه دیگه .‌مشکل خاصی نیست

اره ولی میگم مغز اعصابم خوب بود ... اعصاب و روان که بهتره والا من خودم چند وقته کنترل خشمم اومد پایی ...

من سرترالین ۵۰ میخورم ارومم ساکت عصبی هم نمیشم بدون عوارض نرفتی دکتر میتونی از این استفاده کنی اما دو هفتع بعد استفاده معلوم میشه

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز