2777
2789

بچه ها خواهش میکنم تو دعاهاتون مارو هم یاد کنید 

خیلی التماس دعا 🙏🙏😭😭

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچهاالتماس دعاالهی خودتونم حاجت روابشین اگه دوست داشتین دعاکنین منه حقیر این مرحله زندگیم وبی دردسربگذرونم براتون صلوات میفرستم

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

نمیدونم والا،تو نت نوشته بود۷تا

درسته من اشتباهی خوندم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام..  میشه لطفا منو هم یاد کنی؟ امشب نشد برم توروخدا برام دعا کن اسمم کوثر

برات صلوات فرستادم و ذکر یونسیه خوندم کوثر عزیز

برام یک قلب سبز💚بفرست تابرات صلوات بفرستم.توهم برام یک دونه بفرستی اگه دلت خواست.
برات صلوات فرستادم و ذکر یونسیه خوندم کوثر عزیز

خیلییی ازت ممنونم عزیزم

امشب سره نمازم حتما خیلی برات دعا میکنم اگه قابل باشم قشنگم

اگه تونستی ی صلوات برام میفرستی؟:)) کاربر جدید نیستم..کاربری قبلم تعلیق شده.