2777
2789

بچه ها خواهش میکنم تو دعاهاتون مارو هم یاد کنید 

خیلی التماس دعا 🙏🙏😭😭

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچهاالتماس دعاالهی خودتونم حاجت روابشین اگه دوست داشتین دعاکنین منه حقیر این مرحله زندگیم وبی دردسربگذرونم براتون صلوات میفرستم

ادمک اخردنیاست بخند💔ادمک مرگ همینجاست بخند💔     دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند💔 ادمک خرنشوی گریه کنی🖤کل دنیاسراب است بخند💔

نمیدونم والا،تو نت نوشته بود۷تا

درسته من اشتباهی خوندم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام..  میشه لطفا منو هم یاد کنی؟ امشب نشد برم توروخدا برام دعا کن اسمم کوثر

برات صلوات فرستادم و ذکر یونسیه خوندم کوثر عزیز

برام یک قلب سبز💚بفرست تابرات صلوات بفرستم.توهم برام یک دونه بفرستی اگه دلت خواست.
برات صلوات فرستادم و ذکر یونسیه خوندم کوثر عزیز

خیلییی ازت ممنونم عزیزم

امشب سره نمازم حتما خیلی برات دعا میکنم اگه قابل باشم قشنگم

اگه تونستی ی صلوات برام میفرستی؟:)) کاربر جدید نیستم..کاربری قبلم تعلیق شده. 
خیلییی ازت ممنونم عزیزم امشب سره نمازم حتما خیلی برات دعا میکنم اگه قابل باشم قشنگم

💚💚💚💚💚

برام یک قلب سبز💚بفرست تابرات صلوات بفرستم.توهم برام یک دونه بفرستی اگه دلت خواست.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز