2777
2789
عنوان

به نیت شما❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست
تروخدا عزیزم برای منم دعا کن اسمم آرزو هست دلم خیلی اشوبه  برای رفیقمم دعا کن @eliott93 &nb ...

چشم عزیزم🤍

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
فرستادم لطفاً برای برگشت عشقم و ازدواجمون باهم دعا کن،اسمم رقیه هست 🙏🏻😔🤲🏻 م

ممنونم❤️چشم عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نماز جعفر طیار رو شما چطور میخونید  من  ذکر هاش رو بعد نماز میگم مشکلی نیست ؟؟؟&nbs ...

نماز جعفر طیار به صورتِ دو نماز دو رکعتی با دو تشهد و سلام مستقل به ترتیب ذیل خوانده می‌شود.

در ابتدای نماز، نیت نماز جعفر طیار کرده بعد تکبیرة الاحرام در رکعت اول بعد از حمد سوره «زلزال»، در رکعت دوم پس از حمد سوره «عادیات»، در نماز دوم پس از تکبیرة الاحرام و خواندن حمد، سوره «نصر» و در رکعت دوم نماز دوم پس از حمد «قل هو الله احد» خوانده می‏‌شود.

در هر یک از رکعت‌‏ها بعد از حمد و سوره، ۱۵ مرتبه ذکر تسبیحات اربعه «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکبَرُ‌» و در رکوع هر رکعت همین ذکر ده مرتبه و پس از سر برداشتن از رکوع ده مرتبه و در سجده هر رکعت ده مرتبه و هنگام برداشتن سر از سجده‏‌ها نیز ده مرتبه این ذکر گفته می‏‌شود که در هر رکعت ۷۵ بار و در مجموع ۳۰۰ بار تکرار می‌شود.

در رکوع و سجده می‌توان ذکر مخصوص ـ سبحان ربی ... ـ را نگفت، اما احتیاط مستحب آن است که علاوه بر تسبیحات، ذکر نیز گفته شود.

ذکر «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکبَرُ

من لطفا اگه دوست داری برای عاقبت خیری وقبولیم تو استخدامی،،واگه خدا صلاح دونست به همسر سابقم برگرد ...

چشم عزیزم حتما❤️ممنونم

لطفا منم دعا کن همین ماه مادر بشم بچمم سالم باشه انشالله خودتم حاجت روا شی🥺🙏

چشم عزیزم انشالا🤍ممنونم