2777
2789
عنوان

سفره دعا🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دعا کن توروخدا  یاسمین  ایمان  به نیت مشکل ایمان بگو  بگو خدا مشکلمونو ح ...

چشم حتما عزیزم 🌹🌹🌹

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
میشه برای مادر شدنم و شفای مریضم صلوات بفرستید خیلی وقته منتظرم 😭😭😭😭😭

چشم حتما عزیزم 🌹🌹🌹

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
محتاجیم به دعا چشم حتما 🌹🌹🌹

سلام دوست عزیز.شما جایی نوشته بودین که دانشجوی پزشکی هستین.مادر من کلیه ش درد میکرد رفتن سونو دادن.سی تی اسکن کلیه دادن.دکتر گفتن یه سایه تو کلیه ش.منتظر جواب سی تی اسکن هستن.ازمایش دادن الکالین فسفاتازشون بالاس.نگرانم خیلی.دلیلش چی میتونه باسه.توازمایش ادرارش باکتری رشد نکرده.اما گلبول سفید هس.در ارمایش خونشونم گلیولای قرمزشون بالاس.بقیه چیرا نرمالن.بقیه انزیمای کبدی ام نرمالن

سلام دوست عزیز.شما جایی نوشته بودین که دانشجوی پزشکی هستین.مادر من کلیه ش درد میکرد رفتن سونو دادن.س ...

سلام عزیزم پیش متخصص اورتوپد هم برن بهتره از نظر استخوانم باید بررسی بشن انشالا که چیزی نیست 

عزیزم میتونی این آزمایش رو برام تفسیر کنی لطفا

مشکلی نیست فقط یکم ESRدو ساعتت بالا هس اونم شاید التهاب یا عفونت تو بدنت داری