2777
2789
عنوان

باردارم همش گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 88 پست
خدا رو شکر شدیم دو نفر 😂

😂😂😂😂

من ویارم خیلی زیاده همش بالا میارم نمیدونم کی تموم میشه این ویارا🥲

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی امشب یه خانوم دم در نذری آورد ، در زد منم در و باز کردم داشت نگام میکرد اما بهم نذری نداد ، م ...

اره طبیعیه حس ادم حامله با خودت در حال عادی    خیلیییییییییی متفاوته ولی سعی کن جوری کنترلش کنی باهات نمونه ولی در کل خیلیا اینطورین

طورو خدا راس ميگي؟؟؟ خدا بهت هرچي ميخواي بدي  من قسم همه ميدم كه طورخدا من اينطور نمونمممم من ...

آره نگران نباش گذراست با بالا رفتن سطح هورمون های بدن تو دوران حاملگی این مشکلات پیش میاد 

مرسی از دعای قشنگت واسم خیلی دعا کن خیلی گرفتارم

😂😂😂😂  من ویارم خیلی زیاده همش بالا میارم نمیدونم کی تموم میشه این ویارا🥲

ن اتفاقا من زیاد ویار نداشتم الان چند روزه کلا پریده فقط اعصاب ندارم و سینه هام درد میکنن

وای دقیقا منم تازه من ۵۰ تا قرص فشار رو خوردم که مثلا خودکشی کنم  الان دیگه مامانم قرنطینم کر ...

نکن دختر بعدا پشیمون میشی خودتو سرزنش میکنی با خودت میگی نکنه اون کارم باعث شد مثلا اون طوری بشه بعدا اذیت میشی

ن اتفاقا من زیاد ویار نداشتم الان چند روزه کلا پریده فقط اعصاب ندارم و سینه هام درد میکنن

من از ۷ هفته ویارم شروع شده ولم نمیکنه😢

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
من از ۷ هفته ویارم شروع شده ولم نمیکنه😢

باز من از همون اول حالم بد بود تا حدودا 11 هفته ، الان بهتر شدم 

من حالت تهوع ک داشتم قره قوروت بهترم میکرد 

نمیدونی چی بخوری بهتر میشی؟