alon12e مدیر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 960 عنوان الاهواز | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 33 پست الجو حار جدا في الاهواز شغلت التكييفاتکیف حالکم ؟ 1402/01/20 | 14:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرمزی_گول عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2451 شما عربی مدرسه واستون راحت بود یا فرق داشت ؟ عربی مدرسه که فصحه بود لعنتی چقدرم سخت بود یادمه
یخ_موجود_است عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 520 اهواز عرب داره فارس داره بختیاری هم دارهمن فارسمفقط حالت چطوره رو فهمیدم ؟ 🥴🥴خوبم تو چطوری ؟ 😅😅🌸 هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻♀️🥴
alon12e مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 960 هون مطر 😁 تمام حمدلله انتی کیفک؟ شو عم تعملی والله انا صبور فی کل حیاتی لو هذا ایام الاهواز لو عبادان
مامان_دوفرشته3 عضویت: 1393/12/07 تعداد پست: 19502 عربی مدرسه که فصحه بود لعنتی چقدرم سخت بود یادمه فصحه یعنی چی منتظر اتفاقات خوبم
خـرمـشـهـریـم عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 6624 والله انا صبور فی کل حیاتی لو هذا ایام الاهواز لو عبادان یا اختا بی ای لهجه تتکلمین..☹ من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
alon12e مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 960 من که عربم همیشه عربیم نمره ام کمتر از فارسای کلاس میشد چون بخیال خودم همچی بلد بودم..درصورتی که قوا ... وللک انت روحی ، انت نورالعیی مع هذا الامورک فی المدرسه🤣
کرمزی_گول عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2451 والله انا صبور فی کل حیاتی لو هذا ایام الاهواز لو عبادان میفهمم چی میگی ولی نمیتونم جوابتو بدم 😅
73738367393 عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 17636 شلونچن حبایب😍😂 خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏
alon12e مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 960 شلونچن حبایب😍😂 اشلونک حبیبی، دورجن دورجن درینی شو الاخبار الامورک یومیه فی شهرالرمضان شوف الزینی حبیبی
مبارزه_با_دعانويسي عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 309 أنا من فارس و لا من مدینتکم لکنی أُحب لغتکم؛ أُحب اللغة العربیة التی تتکلمون بها. هل یمکن أن ... لا فرق بيننا وبينكم كلنا أخوة و أنا من قبل أخواني العرب أشكر أهتمامك ومحبتك للغتنا العربية نحن ايضاً نحبكم ونحب لغتكم،وهل تقصد محافظة فارس (شيراز)؟ [كاربر آقا] أن مر يومك مثقلاً لا تبتئس* فغداً بإذن الله يومك أجملُ
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13485 لا فرق بيننا وبينكم كلنا أخوة و أنا من قبل أخواني العرب أشكر أهتمامك ومحبتك للغتنا العربية نحن ايضاً ... انا اشکرکم ایضالا، اقصد احدی مدائنها 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13485 لا فرق بيننا وبينكم كلنا أخوة و أنا من قبل أخواني العرب أشكر أهتمامك ومحبتك للغتنا العربية نحن ايضاً ... رجاء، ترجم جملتک الآخره بالفارسیه. لا افهمها. هل مقصودک هذه الجمله؟ (ایا منظورت از فارس، شیراز هست؟) 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸