2777
2789

نه چون همش رد پای اون زن توزندگیش هست

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

علت جداییش مهمه

ظرفیت شما هم مهمه،، که سر هر دعوایی قضاوتش نکنی یا به روش نیاری که همین کارا رو کردی طرف جدا شده و این حرفا. منت بزاری

دیییییدم که میگم

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برام مهم نیست قبلا ازدواج کرده و طلاق گرفته. 

الان مجرده دیگ 

منظور قایم کردن نیست ن منم حق دونستنش دارم 

هم دوست داشته باشیم ب هم بخوریم چرا ک ن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

زن مرده را زن دهی زن طلاق را سنگ دهی 

اگه آدم خوبی باشه مشکل خانم داشته که مجبور به طلاق شدن .. و مهم تر از همه بهش فکر نمیکنه دیگه آقا  ... شاید ازدواج کردم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

خانوادم که میدونم نمیذاشتن

اما خودم نظرم اینه اگه ادم مهربون دست دلباز اهل مسافرت خلاصه همه اپشن هارو داشته باشه قبول میکنم چون اینا باعث میشه جریانش به چشم نیاد (البته به چشم دیگران) دیگه بنده خدا زن طلاق داده قتل که نکرده... باید بدونی دلیل طلاقش چی بوده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁