هانیل۷۲ مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 889 عنوان زن دوم میشید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 90 پست سلام وقت بخیر کسی که طلاق گرفته و شما مجردین زنش میشید اگه تمایل هم داشته باشید چی دلیل تونم بگید 1402/01/20 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 نه چون همش رد پای اون زن توزندگیش هست خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
روباهسرخ عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2024 علت جداییش مهمهظرفیت شما هم مهمه،، که سر هر دعوایی قضاوتش نکنی یا به روش نیاری که همین کارا رو کردی طرف جدا شده و این حرفا. منت بزاریدیییییدم که میگم توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم
mhsa_a عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4233 اره شاید خانوادم مشکل داشته باشهاما خودم اول دلیل اصلی طلاق و پیدا میکنم با دقت نه فقط با حرف خودش بعد اگر شرایطشو داشت اره
1sayehmah1 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 2535 بسته به شرایطش اگه بچه نداشته باشه و اختلاف سنی زیاد نداشته باشیم وضعش خوب باشه اره ازدواج میکردم پایبندم تا پاے جان به تمامت...♡ ️
هانیل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 889 بستگی به اخلاق شخصیت کار پول و دلیل طلاقش داره خب دلیل طلاق همیشه مقصر دونفره همیشعع ی خدا ولی یکی کوتاه میاد یکی نه
بهار__ عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 4972 خیر ، اولین بارمو با کسی بار اولش نیست تجربه نمیکنم (عشق و روابط و ...) به همین خیال باش که کسی که میاد اولین بارشه😂😂😂
هعیییی2 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 12710 برام مهم نیست قبلا ازدواج کرده و طلاق گرفته. الان مجرده دیگ منظور قایم کردن نیست ن منم حق دونستنش دارم هم دوست داشته باشیم ب هم بخوریم چرا ک ن به نام خداوند رنگین کمان🌈 این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9972 زن مرده را زن دهی زن طلاق را سنگ دهی اگه آدم خوبی باشه مشکل خانم داشته که مجبور به طلاق شدن .. و مهم تر از همه بهش فکر نمیکنه دیگه آقا ... شاید ازدواج کردم لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36964 نه چون اگه خوب بود با همون زن اولش میساخت البته این نظر منه بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
هانیل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 889 به همین خیال باش که کسی که میاد اولسن بارشه😂😂😂 خخخخ این فکرا چیه چرا فک میکنند ما اشیا هستیم و یه بار کسی بهمون دست زد یا ب کسی دست زد مصرف شده ایم
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10122 خانوادم که میدونم نمیذاشتناما خودم نظرم اینه اگه ادم مهربون دست دلباز اهل مسافرت خلاصه همه اپشن هارو داشته باشه قبول میکنم چون اینا باعث میشه جریانش به چشم نیاد (البته به چشم دیگران) دیگه بنده خدا زن طلاق داده قتل که نکرده... باید بدونی دلیل طلاقش چی بوده چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
هانیل۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 889 نه چون اگه خوب بود با همون زن اولش میساخت البته این نظر منه خب اگ فردا تو از شوهرت ب هر دلیلی جدا شدی همین حرفو راحبت بزنن چی؟