2777
2789
عنوان

من بدبختم؟؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 68 پست
مهر ماهی☹️

منم مهر ماهی هستم و همچنین همسرم

واقعا از زبون بازی قربون صدقه مسخره بدم میاد

همسرمم با رفاه و آسایشی ک برام ایجاد کرده عشقش نشون میده

ازشم بیشتر نمیخام همین ک آرامش دارم کافیه

دوستان بعضی وقتها با آدما موافقت کنید ، بذارین زودتر خفه شن

چقداز اول تا آخر از شوهرت تعریف کردی از خودت تعریف کردی دوست داری مرد چاپلوس زبون باز تو خالی با ...

خواستم واقعیتو بگم

الان فقط میمومدم میگفتم شوهرم بی احساسه شما چجوری راهنمایی میکردین😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاشو پاشو ی اسپندونه دود کن چشم نخوری عزیزم

حق داری برا منم مهمه ولی دیگه چاره ای نیست باید خوبیاشو پیش چشمت بیاری من کسیو میشناسم که انقدر زبون می ریخت برا زنش که دیگه توام دلت میرفت چه برسه به اون ولی همزمان با چندتا دختر بود 

خداروشکر کن شوهر خوبی داری و کنار بیا

مشکل من اینه خوبی نمیبینن و یه ایراد واز سر خوشی زیاااااد انقد بزرگ‌میکنین تا دمل بشه  با کارا ...

البته دو سه بار بهم گفته که من خودمو قربونی کنم تو میگی نه کافی نیست برام.اینارو تو حالت بحثی که داشتیم گفته

من سوزنم گیر کرده رو بی احساسیش

نامزد منم همینه،توعمل نشون میده 

البته خودم راضیم ..بدم میاد دم به دیقه قربون صدقه بره چرب زبونی کنه ....گاهی نیاز داشته باشم به شوخی وخنده میگم من یه عالمه دوست دارم توچندتا دوسم داری ..اونم میگه بیشتر از یه عالمه دوست دارم 

یبار میگه دوستت دارم ولی چندین بار اثبات میکنه

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
🥺🥺🥺نگووو مشکل منم بده

عزیزم اکثر مردا ابراز محبت زبونی رو بلد نیستن یادنگرفتن شما میتونی اگه پسر داری کم کم اینا رو بهش یاد بدی تا بعدا زنش احساس کمبود نداشته باشه برا همسرتم خیلی راحته باید وقت بزاری صبر کنی بهش یاد بدی یه راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که برو تو این کانالای همسرداری و متن‌هایی که نوشته برا مردا که چی به همسرتون بگین همسرتون به چی نیاز داره محبت کلامی چقدر مهمه و اینا این متن‌ها رو خیلی تمیز و قشنگ تو چندتا برگه کوچیک بنویسین و چندتا متن عاشقانه که داره میگه بغلم کن بهم بگو دوستت دارم و اینا هم پیدا کنید رو چندتا برگه بنویسید یه باکس کوچیک قشنگ درست کنید برگه هارو بریزید توش و به همسرتون هدیه کنید و بهش بگید هر روز یه دونه شو باز کنه بخونه شما هم دیگه چیزی در این مورد نگید و سعی کنید درکش کنید و در طول روز پیامهای تشکر و عاشقانه خیلی کوتاه هم فراموش نشه بعد چند مدت تاثیرش حتما می‌بینید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ان شاء الله موفق باشی عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕