2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 27 پست
منم تو بچگی ی جورایی یکی بهم میخواست دست درازی کنه😶یکی به دادم رسید ولی تو اون جو قرار گرفتنه تو او ...

من هیچوقت نمیتونم به کسی اعتماد کنم دیگه‌.بار اول نیست ک ازین اتفاقا برام می افته

خیانت دیدم و بدرفتاری زیاد و نامحسوس الان انگار همه چی؟تو ذهنم قاطی شده

خب ببین تو یسری مشکلات داشتی از اونورم یه اتفاقاتی افتاده یسری ادما از چشمت افتادن مشکلت دوبرابر شده باید بری پیش مشاوره بهت کمک کنه اونم مشاوره خوب

از کسی ک سه سال رفته مشاوره دارم بهت میگم ک چقد زندگیت تغییر میکنه با تاپیک زدن اینجا به هیچ جا نمیرسی چون ما ک تو زندگیت نبودیم قضاوت کنیم تو باید چندین جلسه بری روانشناس خاطراتتو بگی حرفاتو بزنی روانکاویت بکنه درصورت نیاز قرص بده و زندگیتو با امید بیشتر و آرامش بیشتر ادامه بدی

💖🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا امکان نداره من تازگیا شکست عشقی خوردم و ی هفته گریه میکردم  ولی زیارت عاشورا که میخون ...

شکست عشقی ی چیزه عزیزم و واقعا هم دردناکه.ولی ی سری بدرفتاریا به اون اضافه بشه روح آدمو میخوره‌

خب ببین تو یسری مشکلات داشتی از اونورم یه اتفاقاتی افتاده یسری ادما از چشمت افتادن مشکلت دوبرابر شده ...

ببین ی مشاور داشتم ک ی مدت میرفتم و حالم بهتر شد ولی از ی جایی به بعد شروع کرد بهم پیشنهاد دادن و حرفای ناجور زدن دیگه از مشاوره رفتنم میترسم

نه اصلا امکان نداره من تازگیا شکست عشقی خوردم و ی هفته گریه میکردم  ولی زیارت عاشورا که میخون ...

نمیدونی آخه من ازین آدما بودم ک سعی میکردم به همه آدما کمک کنم و محبت کنم ولی له شدم داغون شدم کارم فقط اشک و زاریه

ببین ی مشاور داشتم ک ی مدت میرفتم و حالم بهتر شد ولی از ی جایی به بعد شروع کرد بهم پیشنهاد دادن و حر ...

چه پیشنهادی میداد؟

ببین حرفات تیکه تیکه اس بعد انتظار داری همه بیان تو تاپیکت خوب خاهرگلم یذره برامون روشن کن😂

💖🕊
چه پیشنهادی میداد؟ ببین حرفات تیکه تیکه اس بعد انتظار داری همه بیان تو تاپیکت خوب خاهرگلم یذره برام ...

ببخشید ک اینجوری مینویسم آخه ذهنم خیلی آشفتست