2777
2789
من خدارو شکر لکه بینی ندارم دوبار لکه قهوه ای خیلی کمرنگ داشتم که اونم چون فعالیت زیاد داشتم،دیدم ...

لک لانه گزینی بوده ن سقط..وبیشتر ب رنگ قهوهای و صورتیه روشنه  الان همش شما زود رفتین دقیقا مثل من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ چقدر دلمو آروم کردی من یه سقط داشتم ،تا دکتر گفت باید سقط بشه من نادونم سریع به حرفش گوش دادم و ...

عزیزم انشالله که قلب نینی تشکیل میشه ناراحت نباش ماخیلی سخت باردارمیشیم خودم تجربه سقط دارم خواهرمم سقط داشت خود رحم اگه بچه پوچ باشه سقط میکنه میوفتی خونریزی ولکه بینی عجله نکن برای سقط تازه داخل ساک کیسه زرده هم رویت شده همه چیزهای شش هفته ت نرماله تاتشکیل قلب خیلی وقت داری قلب قرآن سوره مبارکه یاسینه نیت کن برای تشکیل قلب نینی ۱۴,روز بخون روزی یکبار خیلی تاثیر داره 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

عزیزم انشالله که قلب نینی تشکیل میشه ناراحت نباش ماخیلی سخت باردارمیشیم خودم تجربه سقط دارم خواهرمم ...

مرسی از دلداریت عشقم

جنین هم دیده شده فقط یکی اینکه گفت صدای قلب نداره ویکی اینکه گفت خوب رشد پکرده خیلی نگرانم

یعنی میشه رشد کنه؟😔😭

برام دعا کنید

برا شب ۲۳قدر یه چیزی نذر کردم

ولی حتما حتما یاسین رو هم بر میدارم

مرسی گلم

عزززم خیلی زوده  مال منم همینطور بوده ۶هفته فقط ساک حاملگی رویت میشه  نگران نباش

بچه هم دیده شده ولی بدون ضربان قلب و گفت کم رشد کرده نسبت به ساکش

مرسی از دلداریت عشقم جنین هم دیده شده فقط یکی اینکه گفت صدای قلب نداره ویکی اینکه گفت خوب رشد پکرده ...

اصلا استرس نداشته باش بسپر به خدا هرچی خیروصلاحه همون میشه برات 

بابت امضات ریپلای کردم گلی جان میگم برای تکلم کودک چه چیزای خوبه که بدم بخوره پسرم؟ 

سلام عزیز

خوردن ۱ قاشق مربا خوری عسل روزانه 

حریره بادام

خوردن انار (بسیار مجرب) 

ترکیب اب انار شیرین و ترش با یک عدد جامع امام رضا

در روز جمعه سه عدد زرده تخم کبوتر را هم میزنید و به چانه تا پایین گودی گردن کودک ماساژ میدهید تا 6 ساعت بماند و بعد بشویید

موز و تخم مرغ سنگینه باعث دیر به حرف امدن و سنگینی زبان کودک میش 

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
سلام عزیز خوردن ۱ قاشق مربا خوری عسل روزانه   حریره بادام خوردن انار (بسیار مجرب)& ...

ممنونم عزیز انشالله حاجت روابشی گل