2777
2789
یعنی اگه استفاده کنم و قبول نشم دیگه نمیتونم استفاده کنم؟  منطقه دو نیستم متاسفانه  منطق ...

آره فکر کنم اونجوریه

اگه انتخاب رشته کنی دیگه نمیتونی دوباره استفاده اش بکنی

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
یعنی اگه استفاده کنم و قبول نشم دیگه نمیتونم استفاده کنم؟  منطقه دو نیستم متاسفانه  منطق ...

نه اگ قبول شی و نری دیگ نمیتونی استفادش کنی یعنی انتخاب رشته کنی و یه رشته و یه دانشگاهی قبول شی بغد انصراف بدی و نری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیر معدل چی هنوز هست؟

آره هنوز هست

ولی برای هر درس فقط یه بار میتونی ترمیم بزنی

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
الکی میگن تاثیر داره مطمعن باش 

تنها تر از تنها بیا ی مشورت باهات کنم 

ادبیات 16 تا دیروز تو همه تاپیکام زدم 17 اشتباه فکر میکردم 

دین 20 

عربی 18 و نیم 

زبان 18و بیست و پنج 

فارغ التحصیل هم هستم باید اینا رو ترمیم کنم همشو؟ 

تنها تر از تنها بیا ی مشورت باهات کنم  ادبیات 16 تا دیروز تو همه تاپیکام زدم 17 اشتباه فکر میک ...

ادبیاتو ک اره حتما ترمیم کن

دینی ک اوکیه 

زبان و عربی اگر بلدی و میتونی بیس بگیری ارع بکن ولی اگر نکنیم مشکلی نیس نمره ات خوبه