2777
2789
خب هرچیزی بگیم داری که بخوای درست کنی؟  ببین خب جای مرغ گوشت و ماهی بگیر برای بچتم خوبه البته ...

گوشت و میگو هم امتحان کردم نمیتونم فقط یکم ماهی خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی الویه رو ؟؟؟ چی بزنم ؟

من سیب زمینی و تخم مرغ رو آبپز میکنم بعد خورد میکنم و هویچ و مرغ یا کالباس هم نگینی خورد میکنم با سس و ادویه مخلوط 

مواد اولیه شو می‌خوام بدونم

مرغ بپز بعد ریش ریش کن یا کالباس بریز 

ذرت

نخود فرنگی

خیارشور 

اگه دوس داری میتونی یکم هویج بریزی 

مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀
سالاد ماکارونی چجوری درست میکنی واس من تکراری شده

من گیاهی درست میکنم اصن مرغ و کالباس دوست ندارم 

ماکارونی ، ذرت ،نخود فرنگی ، سیب زمینی اب پز ،ماست و سس مایونز و نمک و فلفل

کوکو ماکارونی چیه چجور درست میشه؟

این غذا محبوب بچه ها هست 🙂.

مواد داخلش هم کاملا دل به خواهی هست هر چی دوست دارید می تونین بریزین . می تونین مرغ و یا گوشت بریزین و یا حتی نریزین 

برای ۳ تا ۴ نفر

ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم)

فلفل دلمه ای نصف عدد

تخم مرغ ۴ عدد

گوشت مرغ یک تا دو تکه

نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ

هویج یک عدد کوچک

آویشن و پودر سیر به میزان لازم

نمک و فلفلبه میزان لازم

پنیر پیتزا به میزان لازم

ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه .

من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین .

یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .

تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .

روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه . 

می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین .

چجوریع؟

لوبیا چیتی بگیر بشورش بذار چند ساعتی توی آب خیس بخوره  تا نفخش بره بعد با آب توی زودپز بپز اخرای که پخت پیازداغ و رب و نمک و فلفل بهش بزن بعدم با نون بخور