2777
2789
عنوان

وکیل میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 26 پست
یعنی قشنگ توی دادگاه قاضی رومن میتوپه بااون آقامهربونه😳😳😳😳😳😳😳 ببخشیدآقای قاضی اومدم مزاحم ...

خوبه اونقدر برات وقت گذاشته 😅 معمولا برای بقیه کمتر از نیم ساعت وقت میزاره 

اگربخاطرشوهرم نبودبیخیال میشدم

طفلی پول شوهرم بود

پول خودم بودازبس خسته شدم واگذارش میکردم اون دنیا

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبه اونقدر برات وقت گذاشته 😅 معمولا برای بقیه کمتر از نیم ساعت وقت میزاره 

کی؟!

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
یعنی تاپیامک میادکه شمادرثناپیام جدیدی داریدکل بدنم میلرزه اسم وکیل دادگاه و..... بچه هام خیلی کوچ ...

آخی الهی درکتون میکنم بخدا ...انشاللع ک هیچ مومن مسلمانی پاش یکی ب دادگاه یکیب بیمارستان باز نشه...

توکل بخدا 

ت فکر نباشید انشالله ک درست میشه 

آخی الهی درکتون میکنم بخدا ...انشاللع ک هیچ مومن مسلمانی پاش یکی ب دادگاه یکیب بیمارستان باز نشه... ...

یعنی اگرهزینه دادرسی و.....رومیدادم شرخر

دلم اینقدرنمیسوخت

اون دنیاعذاب میشدم ولی حداقل این دنیای اونووخانواده ی پرروش روکم کرده بودم.

بهم گفتن اینقدربدوخسته بشی

واقعاخسته شدم😔😔😔😔

کی؟!

قاضی رو میگم من برای پرونده ماشین رفتم شعبه مدرس 😅 فهمیدم ماشینی که شکایت قضائی داره طرف از پارکینگ با حکم در آورده فروخته به یکی دیگه بعد در کمال تعجب قاضی میگه برو از خریدار هم شکایت کن اگر میخوای 🤣 مملکت نیست دیونه خونه ست 

یعنی اگرهزینه دادرسی و.....رومیدادم شرخر دلم اینقدرنمیسوخت اون دنیاعذاب میشدم ولی حداقل این دنیای ...

شما اگ هزینه دادرسی رو تو دادگاه کیفری دادین .دیکه ت  دادگاه حقوقی نیازی تیس دوباره پرداخت کتی و بالعکس..ببیند باید راه و چاهشو بلد باشید البته کارهای دادگاهی همیشه گیر داده و زمان گیره

شما اگ هزینه دادرسی رو تو دادگاه کیفری دادین .دیکه ت  دادگاه حقوقی نیازی تیس دوباره پرداخت کتی ...

وقتی آقای رئیسی اومدن هزینه های دادرسی تا۱۰برابرحتی بیشترکم شد

نخیرهردرخواست کلی هزینه اش بود

بین۷۰۰هزارتا۱۶۰۰تاحالاهزینه دادم

قاضی رو میگم من برای پرونده ماشین رفتم شعبه مدرس 😅 فهمیدم ماشینی که شکایت قضائی داره طرف از پارکینگ ...

دقیقاهمینطورهستش

فقط بایدبری بفهمی چه وحشتناک هستش

یه کاری میکنندسری بعدکسی پولت روخوردهمون بیرون دخلش روبیاریم وپولش کنیم

ممنون ازهمه بابت راهنمایی ووقتی که گذاشتید

ظاهراکسی جهت کمک به مشکل من پیدانمیشه

فقط کاش کمی اژه ای ازخداوندوحق الناس اون دنیابترسه وبدونه امثال مثل من زیادن

واون مجلسی هایی که کلی قانون به سودمتهم تصویب کردن

وکسانیکه بهشون رای دادن......

کاش مردم بفهمن یه گناه به ظاهرکوچیک چه آثاربزرگی برای اکثرجامعه ایجادمیکنه......

وقتی آقای رئیسی اومدن هزینه های دادرسی تا۱۰برابرحتی بیشترکم شد نخیرهردرخواست کلی هزینه اش بود بین۷ ...

ن عزیزم شما وقتی رفتی پرونده باز کردی هزینه دادرسی پرداخت کردی بعد دوباره رد کردن برا کیفری یا حقوقی نیازی ب پرداخت مجدد نیست.

ن عزیزم شما وقتی رفتی پرونده باز کردی هزینه دادرسی پرداخت کردی بعد دوباره رد کردن برا کیفری یا حقوقی ...

دیگه هرسری میریم دفاترقضایی میگرفتن