2777
2789
عنوان

مادر شوهر😁

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 32 پست
نزار سر شوخی رو باهات وا  کنه هیچ وقته هیچ وقتتتتت زن داداش من میومد خونمون با مانتو و روسری می ...

شتتت شتتتتت من از اونام که دو دیقه با طرف باشم دیقه سوم همه چیز خوریای زندگیمو براش تعریف میکنم باید خ کار کنم رو این موضوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز بگم بهت از خانوادت چیزی نگو اصلا  بعدیشون به هیچ عنوان و خودت حد خودت نگه دار  خودمونی نشو مثل یه بچه راه رفتن یاد می گیره هر طور تربیت کنی تا آخر همون هستش کوزت بازی هم درنیار که همیشه ازت کار بکشن خلاصه سوار پشت نکن که دیگه نمیاد پایین سعی کن پیش شوهرت کارشکنی شوهرت نیست اصلا کار نکن و اینکه بدیشون پیش شوهرت نگو ولی کار خودت بکن با سیاست باش 

شتتت شتتتتت من از اونام که دو دیقه با طرف باشم دیقه سوم همه چیز خوریای زندگیمو براش تعریف میکنم باید ...

نهههه هااا😂😂اصلااا ببین هیچی راجب خانوادت سلایقشون بهشون نگو مثلا هرچی شد نری بزاری کف دست شوهر یا مادرشوهره اگه خاهر شوهری هم داری زیاد باهاش گرم نگیر طوری ک محرمانه ترین حرفاتو بهش بگی میدونی دیگع‌چی میگم خدت بعد پشیمون میشی ..هر اتفاقی دو طرف افتاد بزا همون جا بمونه اتفاقای خونه خدتون یا اصلا این طرف 

خب شوهره بگه کمک مامانم باش چی؟

ظاهری کمکش کن کاری هم میکنی با فس فس کردن انجام بده خودتو زرنگ نشون نده که یه کار که تموم شد سریع یه کاردیگه برات بتراشن این وسطای کار کردن یکم خرابکاری هم بکن که زیاد کار بهت ندن . با جاری صمیمی نشو با مادر شوهر صمیمی نشو باخواهر شوهر و برادر شوهر صمیمی نشو