2777
2789
عنوان

حاجت روایی😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 92 پست
مممنونم عزیزم. من فردا شب مراسمم. شاید نتونم سر بزنم. اگه یادتون موند اسم منم بگین. اگم که نه بازمم ...

گلم اسمتو بگو بهم 

بعد ی جایی تگم کن ک مطمئنم حاجت روا میشی هروقت حاجت روا شدی بهم بگی عزیزم ❤️

اسی جان خوشحالم ک حاجت‌روا شدی ان‌شاءالله امسالم هرچیزی ک میخوای بهترینش نصیبت بشه اگه امکانش هست تو این شبای عزیز مابین حاجت خودت منم از ذهنت بگذرون چندساله چشمم ب دست خداس ک حاجت‌روام کنه 

التماس دعا

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اسمتو بگو بهم  بعد ی جایی تگم کن ک مطمئنم حاجت روا میشی هروقت حاجت روا شدی بهم بگی عزیزم ❤ ...

اسمم فرزانه هست عزیزم . چشممم الان تو یکی از تایپیک هام تگ تون میکنم. ♥️

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اسی جان خوشحالم ک حاجت‌روا شدی ان‌شاءالله امسالم هرچیزی ک میخوای بهترینش نصیبت بشه اگه امکانش هست تو ...

خدا رو قسم میدم ب این شبای عزیز انشالله ب زودی زود منتظر اون اتفاقی ک هستی برات بیوفته با خوشحالی بیای برامون تاپیک بزنی ک حاجت روا شدی عزیزم ❤️

خدا رو قسم میدم ب این شبای عزیز انشالله ب زودی زود منتظر اون اتفاقی ک هستی برات بیوفته با خوشحالی بی ...

ان‌شاءالله 

ممنون بابت دعای قشنگت

خیرش ب خودت برگرده عزیزم ❤️💫🧚🏼‍♀️

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

خوش ب سعادتت کاش منم امسال حاجت روا بشم ب خدا دیگه طاقتم تموم شده بالای ۱۰ سال  ک دارم دعا ...

انشالله ب حق این ماه عزیز شماهم حاجت روا بشی انشالله بیای تایپک بزنی ک خدا بالاخره حاجتت رو داده امیدوارم ب زودی زود حاجت روا بشی قشنگم❤️

انشالله ب حق این ماه عزیز شماهم حاجت روا بشی انشالله بیای تایپک بزنی ک خدا بالاخره حاجتت رو داده امی ...

خدا از دهنت بشنووو.

یعنی میشه😭😭😭

انشالله شما هم زود  زود ب  هرانچه ک دوستش داری برسی عزیزم

باشه قشنگم رو چشام فردا شب یکبار ب نیتت میخونم انشالله ب زودی حاجت روا بشی 😍

خیلی خیلی ممنونم از محبتت عزیزم  ♥️♥️♥️

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

قربونت عزیزم منتظر خبر خوبت هستم 😍❤️

♥️💋