2777
2789
عنوان

داریم جدا میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 62 پست

طلاق سخته اونم برا زن چون خیلی احساساتی تر از مرد هستش 

به جا اینکه اینحا بیای خودتو اروم کنی همینارو به زنت بگه شاید درست شد مشکلتون 

مثل همسر سابق من نباش بی عرضه …..

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش می‌دونه وقتی منو دوست نداره فایده نداره

جدا نشو یه مدت بهم فرجه بدین یک ماه مثلا بهش بگو یک ماه همو نبینیم اگر چیزی تغییر نکرد بعد اقدام کنید 

چیکار کردین باهاش که سرد شده بهتون؟ 

دارم خودمو تخلیه میکنم

جناب مگه اینجا دستشوییه 

درستش این بود بگی میخوام خودمو آروم کنم 

ان شاالله هرچی خیره همون پیش بیاد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چرا ازدواج میکنن مگه زورشون کردن

نمیدونم ، یکم وضعشون بهتر میشه هوا برشون میداره ،من الان ازش متنفر شدم متنفر یعنی هر کی از شدت دوست داشتن قلبش به تپش میفته من از شدت تنفر

نمیدونم ، یکم وضعشون بهتر میشه هوا برشون میداره ،من الان ازش متنفر شدم متنفر یعنی هر کی از شدت دوست ...

شاید حرف بدبه ولی خدا منم هر زنی دلش طلاق بخواد و نتونه خدا طلاقش بده

دلیلی باش که کسی هنوز خوبی آدمها را باور کند💚
شاید حرف بدبه ولی خدا منم هر زنی دلش طلاق بخواد و نتونه خدا طلاقش بده

یعنی بمیریم؟؟؟من دلم مرگ نمیخواد ، رهایی میخواد دلم میخواد خودم تنها زندگی کنم ، بچه هام بزرگتر بشن راحتتر میتونم تصمیم بگیرم

تو عمرم مردی ندیدم مثل شما حرف بزنه  امید وارم اینایی که گفتین راست باشه

دقیقا مشاوره هم همینا رو گفت مقصر منم که به خانومم خیلی سواری دادم و بلد نبودم که سیاست داشته باشم من خیلی ساده بودم و جایی تو اینا دنیا ندارم نمی‌دونم واقعا نمی‌دونم چکار میکنم تو این یکسال که مشکل داشتم خیلی شکسته شدم اینایی که گفتم واقعی هست