2777
2789
عنوان

پشم ریزون ترین چیزی که دیدین یا شنیدین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 80 پست
اینکه خدا با بعضیا سرجنگ داره از آزار دادنشون لذت میبره هر چقدر قشنگتر عبادتش کنی و نیت کنی بهتر باش ...

♡ وقتی اعتقادت بر اینه دقیقا باهات همینطوری تا میکنه

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون شئ متعفن و لزج رو چطور می‌خورده 🤕😑

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

پشم ریزون ک عرض کنم ی کاربری میگفت برا تشخیص جنسبت جنین تو لیوان نمک میریزم و ب همون اندازه ک نمک ریختم ادرار میریزم روش پنج دیقه بعد اگه ریش ریش شد جنسیتش دختره😐💔

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

اسی خانومه عمدا گفته خوردمش مثلا داشته اونا رو دست میانداخته موقعی که میخواستن بگن تو بلد نبودی استفاده کنی

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
لیزه با اب مثل آدامس می‌ره پایین،بخدا من خودمم شاخ در اوردم

خداشاهده هرجور حساب میکنم نمیشه کوتاه بیا😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
لیزه با اب مثل آدامس می‌ره پایین،بخدا من خودمم شاخ در اوردم

♡ 😂😂😂پدر صلواتی حسم میگه تو ما رو اسکول کردی😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

همینو تصور کن شوهرم پرستاره تو بیمارستان شیاف داده دست بیمار گفته استفادش کن طرفم هیچی نپرسیده بعد از چنددیقه طرف حالش بد میشه میبینن شیاف رو خورده و دور دهنش کف تازه طلبکارم بوده که این آقا نگفته نخور😐 ینی وقتی شوهرم گفت مردم از خنده 

از معدش جلوگیری میگرده لامصب الان تمام گوارشش گفته این دیگه چه نوع بادبادکیه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️