2777
2789
عنوان

بیایددد کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 20 پست
داداشت. خواهرت یا هر کس که مصرف کننده باش چون بار اول بهش مزه می ده همش استفاده می کن تا اون حال اول ...

این شخصی ک میگم کوکائین و هروئین میزنه ولی جدیدا علائمی مثل گل یا وید داره

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

کوکایین و هرویین گل نمیاد بزن داره بغل موادی گلم می زن تا باز بیاد فقط هرویین بزن تا حال بیشتر بهش بده. اینقدر من دیدم برای رسیدن به حال اولشون هر سال ترک می کنن باز می زنن. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاری واقعا از دستتون ساخته نیست اون داره حال خودش می کن اینا برنامه دارن برای کاراشون ساعت مواد زدن دارن  موقع مواد زدن به خودشون می رسن فقط اگر دوستش دارید ترکش نکنید بمونین پیشش به روشم نیارید بذارید بره تو اتاقش بکشه اینطوری اعتدال رعایت می کن از حالت عادی هم خارج نمیشن خیالتون راحت ولی برای ترک فقط باید خودش بخواد همین 

کاری واقعا از دستتون ساخته نیست اون داره حال خودش می کن اینا برنامه دارن برای کاراشون ساعت مواد زدن ...

این شخص اینطوره که خودش سعیشو میکنه ترک کنه و وقتی میره سمت مواد برای حال خوبش نیست و برای فرار از درده و هروقت حالش بیش از حد بده میره سمت مواد تا سرخوشیو تجربه کنه. سنیم نداره

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.