2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از اقوام کسی اخوند هستن ک با قطعیت صحبت میکنید؟؟

خدا را شکر که اینقدر حامی روحانیت زیاده ، بخاطر این نی نی سایت رو دوست دارم ، چون آدم های مثبت داخلش زیادن ؛ 

بله آخوندنما و آخوند زیاد اطرافم هست که وضعشون چندان مساعد نیست !

دیده که دیده ، اکثر مردها میبینن ، برخی آخوندها یا شبه آخوندها هم میبینن ، شما فقط سعی کن براش خانم ...

واقعا که متاسفم …. شما دیدی همچین کاری میکنن ؟ تهمت قضاوت نا بجا 

همه جور تهمت به این آخوندها میزنید بعد آخر سر میگید بد هستن 

لطفا قبل اینکه یه چیزی بگید فکر کنید خارج از اینکه شخص اخوند باشه یا غیره ، نباید در مورد کسی اینطور صحبت کنید 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
واقعا که متاسفم …. شما دیدی همچین کاری میکنن ؟ تهمت قضاوت نا بجا  همه جور تهمت به این آخوندها ...

بابام میگفت بنده خدا آخونده داشت راه خودشو میرفت چند نفر ریختن سرش کتکش میزدن زدن سرشو شکوندن بدبخت رو

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

خدا را شکر که اینقدر حامی روحانیت زیاده ، بخاطر این نی نی سایت رو دوست دارم ، چون آدم های مثبت داخلش ...

لطفا دوتا موضوع باهم قاطی نکنید بین کلمه آخوند ، آخوندنما فرق ها است …. 

قبول دارم همه آخونده ها خوب نیستن بعضی هاشون از صداتا ….. بهترن ولی اکثریت اینطور نیستن

واقعا که متاسفم …. شما دیدی همچین کاری میکنن ؟ تهمت قضاوت نا بجا  همه جور تهمت به این آخوندها ...

ببینید من از شما و سایر دوستانی که از واژه «متأسفم» استفاده کردن - عذرخواهی میکنم ، شما و سایر دوستان بالا، احتمالاً از خانواده روحانیت هستید ، اما باور کن تو جمع مذهبی و مسجدی هستم، که ۴ موردشون چه اشتباهاتی که نکردن، 

بابام میگفت بنده خدا آخونده داشت راه خودشو میرفت چند نفر ریختن سرش کتکش میزدن زدن سرشو شکوندن بدبخت ...

متاسفانه از این مورد ها زیاده 😔😔 

کاش قبل اینکه کاری کنیم خارج از اینکه شخص لباس اون چیه به کاری که میخواهیم بکنیم فکر کنیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز