2777
2789
عنوان

خیلی هولم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم به موقع متوجه اشتباهت بشی نه وقتی دیر شده...

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       

بدبخ مامان بابات با این بچشون 🤣💔

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

الآن باید سر درس و تکلیفت باشی نه دلسوزی برای پسرای غریبه ای که هیچ آینده ای باهاشون نداری.بچه هستی و نمیفهمی.تو خونه ما توی این سن اصلا گوشی شخصی در اختیار بچه نیست تا دوره دوم.بنظرم در رفتارت تجدید نظر کن.تو دلت برای اونا میسوزه ولی کسی نیست برای تو دلش بسوزه میانو ولت میکنن و تو میمونی.تو میمونی که زمانی که باید درس میخوندی و آیندتو تضمین میکردی رفتی وقت گذاشتی پای پسرا.چند سال بعد نه به اهدافت رسیدی نه به یکی اون پسرا...اینجوریه که همه چی بد میشه.

ینی جدا از کلا اشتباه بودن رل داشتن..همزمان با چند نفر هستی؟؟؟ بیخیال بابا..همونا کله شون مثل خودت بوی قرمه سبزی میده...واست شر درست میکنن.چجور نمیترسی؟!! 

خانواده خودت چجوریان خط قرمزشونه یا نه آزادی😐

دیگه وقتی کار اشتباهی ازت درخواست میکنن دلسوزی نداره مثلا یکی بهت میگه بیا بریم دزدی من پول ندارم باهاش همراه میشی ک دلم براش سوخت یا نه خودتم بدت نمیاد؟!!!

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خوب کاری میکنی اخه خوب نیست دل جوونای مردمو بشکنی عزیزم😂😂یه دورانی داره کم کم از سرت میفته

بچه های خونه ما که این‌دورانو نداشتن و از این دوران ها ندارن...بنظرم عادی براش قضیه رو جلوه ندید.باید بدونه کارش اشتباهه...توی خونه ما هم اونقد سخت گیر نیستن ؛ دوست شدن با جنس مخالف برای خونمون مشکلی نداره اما ولی رل زدن چرا... این قانون خونمون برای کسایی صدق میکنه که دوره تحصیل در مدرسه رک گذروندن و آیندشون مشخصه...استارتر هم هنوز بچه هس متوجه نیست که ممکنه آیندشو خراب کنه کلا...