2777
2789
عنوان

همه میگن همه مردا همینن طلاق نگیر،

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری هم خوش اخلاقه هم خوبه ولی خیانت جنسی کرده ؟🤯 نظر شخصیمو بگم تا همیشه زخم روی دلم عمیق میمونه ...

اصولا مردایی که خیانت جنسی میکنن خیلی چرب زبون و مهربون هستن.  کلا زنها رو دوست دارن.  با همه زنها مهربونن🤣

چون انتخاب ی عده اشتباهه بوده قرار بر این نیست همه بد باشن زن بدم زیاد دیدم  تو نینی سایت همه مردارو جمع میزنن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

دیگران رو ول کن خودت زن قوی ای هستی بعد از جدایی میتونی مستقل باشی رو پای خودت وایستی دستت تو جیب خودت باشه محتاج کسی نباشی؟؟؟؟؟؟

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

کاش جمع نبندیم

همه ی مردا خیانت کار نیستند فقط مردای بد ذات خیانت می‌کنند 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

اگه میدونی درست میشه و پشیمون و دیگه تکرارش نمیکنه باهاش بمون

اگرم نه که همون جدا بشی بهتره چون قطعا نه اعتمادی دیگه بهش داری نه دوسش داری و نه زندگیت هرچقدرم‌ مرفه باشی خوشحالت نمیکنه 

کی گفته همه ی مردا همینن اگ خودشونن جای تو بودن همینو میگفتن ن عزیزم برای راحت کردن خودشون اینو میگن

خیلی شرم آوره ک هیچکس حریف زبونمان نباشه 😉 افتخار اینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه🤞...یادت باش دریکه خدا برات باز کرده بنده خدا نمیتونه بروت ببنده👌