1۴ ماهشه اصلا خواب نداره غذا هم با مکافات و بازی باید بهش بدم روزی چار بارهم دستشویی میکنه هنوز راه نمیره وزنش هم ماشالله زیاذه دیگه برا شستنش کمر درد گرفتم شوهرمم کارش شهر دیگه هست خودم دست تنها دکترش ببرم تفریح ببرش خرید خونه ماشین هم ندارم همه جا با گالسکه و اسنپ میرم خسته شدم ب معنای واقعی خیلی اذیتتم میکنه
قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم....چقدر سخته...اما مادری داری میکنی برای بچت به معنای واقعی...خدا بهت نیرو و توان بده....امیدوارم بزودی راحتی و آسایش نصیبت بشه و از مادریت لذت بیشتری ببری....