2777
2789

ینی چیز توش 

مخصوصا الان تو این ماه معلما رحم نمیکننننن دیگه حالم به هم میخوره خداروشکر اخراشه الان از شدت خواب دارم میمیرم ولی فردا هم امتحان دارم ولی هیچی هم نخوندم😑

متنفرررر بودممم اخخ که دارمم نفس میکششمممم  اخخخخ راحتتت شدمم  اخخخخ کیف میکنمم (خدایی ...

دا خدایی ترک تحصیل کردی یا فارغالتحصیل شدی ب مام بگو😐😂

بی خیال از هر خیال!:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشته مرده مدرسه نیستم اما  چون راه رسیدن به هدفمه  مثل هدفم باید دوسش داشته باشم هدفمو ...

من از مدرسه متنفرم ولی خب همه واسه رسیدن ب هدف مجبورن مدرسه برن

من از سال هفتم تا دوم دبیرستان (یازدهم) اره خیلی بدم میومد از مدرسه

ولی امسال که کنکوری ام عاشق مدرسه شدم شاید چون بالاخره طبقه سوم و کولرگازی و برقی و ماژیکای نو و نیمکتای راحت نصیبمون شده 

البته اساتید مرد هم بی تاثیر نیستن کلاساشون بشدت حال میده 🙈😂

ولی درس خوندن خدایی از اول دوس داشتم و جو سمپاد هم هیچوقت نزاشت از خط خارج بشم و امیدوارم این ۳ ماه کم نیارم و کنکور بترکونم و به رشته مورد علاقم برسم 

دا خدایی ترک تحصیل کردی یا فارغالتحصیل شدی ب مام بگو😐😂

فارغ

پشت کنکورم امضام بخون

خداروشکر که پشت کنکورم ی سال موندم خونه استراحت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

فارغ پشت کنکورم امضام بخون خداروشکر که پشت کنکورم ی سال موندم خونه استراحت

ن اتفاقن تازه داره شروع میشه بعدش باید بری دانشگاه و چهار سال بخونی تا معلم بشی تازه اول کاره😂😔