راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی دیگه زندگی همینه هممون یه روز باید بریم یکم گریه کن باز آروم شی بعدش برای همسرت قرآن بخون و نماز ..روحش اون دنیا شاد باشه
:»
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
عزیز دلم چه شرایط سختی بمیرم سوره والعصر زیاد بخون
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خدا بهت صبر بده .اگه بخاطر این اتفاق حالت بد شده آرامش نداری برای همسرت ذکر بگو قرآن بخوان و زندگی پس از زندگی شبکه۴ساعت ۵ونیم درباره تجربه نزدیک به مرگ نشون میده نگاه کن کلی نگاهت به این دنیا و اون دنیا عوض میشه و تحمل خیلی چیزهای این دنیا برات راحت میشه فقط یکبار امتحان کن.