2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 47 پست
اره دقیقا این روزها خیلیها این مشکل رو دارن فقط باید پیگیر بود و به امید بزرکی نموند چون ممکنه خدای ...

اره جون این بزرگترین خسانت به بچه هست

بچه که کلام نداره کل اعتماد بنفس از دست میزه

عصبی و لجباز میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
پیش دکترش نبردی؟نگران نیستی واقعا؟

چرا خیلی نگرانم ولی هربار اینو گفتم همه به شدت مخالفت میکنن میگن پسرا دیرتر به حرف میان..ولی عزمم جزم کردم بعد از رمضان انشاءالله ببرمش به دکتر نشون بدم ببینم چی میگه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ربطی به هوش نداره عزیزم ی اختلالی میشهکه کلام بجه عقب میوفته من خیلی خیلی مطالعه کردم پیر خو ...

چه مشکلی داشت؟پیش گفتار درمان بردی؟چکار کردی حرف زد

برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین❤️
تو همین فکرم ببرمش دکتر 😔

نه با شما نبودم گلم برا شما هنوز زوده ولی خب خوبه که پیگیر هستین. بچه بعضی کلمات رو میگه و یادش میره. زیاد باهاش صحبت کن تلوزیون رو خاموش کن  بچه تو ایندسن نباید نگاه کنه و تاخیر حرف زدن میاره

چرا خیلی نگرانم ولی هربار اینو گفتم همه به شدت مخالفت میکنن میگن پسرا دیرتر به حرف میان..ولی عزمم جز ...

اگر خواستی با خلیلی خانه رشد لربال انلاین بکیرید

رایگان هم غربال میکنه

فوق العادست

اصلا ربطی به هوش نداره عزیزم ی اختلالی میشهکه کلام بجه عقب میوفته من خیلی خیلی مطالعه کردم پیر خو ...

نمیدونم واقعا علت چی می‌تونه باشه،مامان می‌تونه بگه ولی منو مامان صدا نمیزنه و فقط با صدا اشاره می‌کنه 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
چه مشکلی داشت؟پیش گفتار درمان بردی؟چکار کردی حرف زد

پسر من رو خودم تنبل کرده بودم

با ان و اون بهش هر جی خواسته بود داده بودم

و نذاشته بودم اشاره شکل بگیره

کمی هم بیش حسی داشت که حل شد

اگر خواستی با خلیلی خانه رشد لربال انلاین بکیرید رایگان هم غربال میکنه فوق العادست

نه یکی آشناهامون متخصص گفتار درمان هستن انشاءالله می‌خوام ببرمش پیش ایشون ببینم چی میگه

چرا خیلی نگرانم ولی هربار اینو گفتم همه به شدت مخالفت میکنن میگن پسرا دیرتر به حرف میان..ولی عزمم جز ...

اره حتما ببر ربطی به جنسیت نداره به حرف بقیه گوش نده

نمیدونم واقعا علت چی می‌تونه باشه،مامان می‌تونه بگه ولی منو مامان صدا نمیزنه و فقط با صدا اشاره می‌ک ...

اگر دوست داشتید با خلیلی غربال بگیرید اگر تهرانید حضوری ببرید تشخیصش فوق العادست

عامممم سلام به نظرم حساسیت نشون نده من خودم فک کنم از ۲ سالگی شروع کردم حرف بزنم

همه میگن حرف نمیزنه؟چرا حرف نمیزنه؟من همش ناراحتم😔

نه یکی آشناهامون متخصص گفتار درمان هستن انشاءالله می‌خوام ببرمش پیش ایشون ببینم چی میگه

این عالیه

شک نکن

من خزار تا برای پسرم تحقیق کردم

اگر دوست داشتی

https://instagram.com/khalilislp?igshid=YmMyMTA2M2Y=