2777
2789
عنوان

کرونا و مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 25 پست
الان کروناخیلی ضعیف شده درحدسرماخوردگیه...مایعات فراوان بخور...برودکترداروهاتوبه موقع بخور....کندربخ ...

من فقط کلد استاپ میخورم

دکتر نرفتم

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بخوریم زودتر خوب شیم

همون مایعات و استراحت 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ممنونم چی بخوریم زودتر خوب شیم

ویتامین سی

مواد پروتئینی مثل گوشت و مرغ با گوجه کبابی

اگه مکمل مو تو خونه داری که زینک و ویتامین بی هم داره میگن واسه تقویت سیستم ایمنی خوبه

آب و مایعات با قند پایینم زیاد بخورین

proud femenist  
برودکترتقویتی میده وسرم میزنه دوره ی بیماریتون خیلی کوتاه ترمیشه

دخترم دکتر نمیاد از سرم و امپول میترسه

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اول اینکه برید دکتر تا دارو بده و با مصرف دارو زودتر خوب بشید البته سعی کنید بدنتون رو خیلی تقویت کنید

اگر تب داشتید آب زیاد بخور تا دمای گرم بدنت با ادرار دفع بشه و کمک بسیار زیادی میکنه ب قطع تی،  مصرف سبزیجات رو فراموش نکن ، شکر و نمک خیلی کم مصرف داشته باش

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))