2777
2789
عنوان

کرونا و مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 25 پست
الان کروناخیلی ضعیف شده درحدسرماخوردگیه...مایعات فراوان بخور...برودکترداروهاتوبه موقع بخور....کندربخ ...

من فقط کلد استاپ میخورم

دکتر نرفتم

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی بخوریم زودتر خوب شیم

همون مایعات و استراحت 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ممنونم چی بخوریم زودتر خوب شیم

ویتامین سی

مواد پروتئینی مثل گوشت و مرغ با گوجه کبابی

اگه مکمل مو تو خونه داری که زینک و ویتامین بی هم داره میگن واسه تقویت سیستم ایمنی خوبه

آب و مایعات با قند پایینم زیاد بخورین

proud femenist  
برودکترتقویتی میده وسرم میزنه دوره ی بیماریتون خیلی کوتاه ترمیشه

دخترم دکتر نمیاد از سرم و امپول میترسه

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اول اینکه برید دکتر تا دارو بده و با مصرف دارو زودتر خوب بشید البته سعی کنید بدنتون رو خیلی تقویت کنید

اگر تب داشتید آب زیاد بخور تا دمای گرم بدنت با ادرار دفع بشه و کمک بسیار زیادی میکنه ب قطع تی،  مصرف سبزیجات رو فراموش نکن ، شکر و نمک خیلی کم مصرف داشته باش

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))