2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 23 بازدید | 119 پست
خودش مگفت من فقط بچه متونن زندگیم نجات بده عاشق بچ
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یکم طلا دارم مخام بفووسمشون بیام دکتر برا همین هروز تاپیک مزنم ک دتربهم معرفی کنین تو اصفهان
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
صبرکنین تا زندگیم توضیح بدم براتون باورتون نمشه
زندگی رو نجات بده؟ مگه داره غرق میشه شما تازه یکساله ازدواج کردید چطور اینقدر زود نا امید و دلزده شدید هردو مردم ده سال طول میکشه بچه دار بشن هموز همدیگه رو دوست دارن امید دارن نسبت به زندگیت بیشتر توجه و دقت داشته باش شاید این حرفها بهانه است براش
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
من مرکز مشتاقو میشناسم دکترای خیلی خوبی داره مخصوصا دکتر احمدی جرا نمیری؟
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
منم با بجه ها موافقم اول از زندکیت مطمین شو بعد بجه دار شو
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
ی سال عزدواج کردیم تو این یه سال من ازساعت هشت صبح باید بیام خونه باباش تا 12شب ک بریم خونه خخودمون هچ جا حق ندارم برم هچ جا مرفتم کلاس مامانش یا خواهرش باهام مفوستاد ک ازبس بچه ها سوال کردن ک چرا اون میاد خودت تنها نمبای دیگ نرفتم خونه بابام حق ندارم برم یه چهار هفته ی بار خواهرم از عید تا حالا ندیدم خودم تنها حق ندارم برم تو خونه خودمون دایی اشا میام من نباید برم پشسون سبم کارت الان رو گوشیم نیست با وای فای میام بالا حق نداری سیم کارت داشت باشی تا ی چیزمشه حمله مکنن بهم شاید بگین چرا نمری خونه بابات ولی اگ بفهم ان باید طلاق بگیرم دیگ سرکوفت اونا و باید تحمل کنم باید صبرکنم وقتی باردارشدم متل پروانه دورم مچرخید ولی بعدش متل قبلن شد
اره انا من پوچ ان مشن
دکتر احمدی و دکتر کلانتر دکترای عالی هستند تو زمینه ناباروری تو اصفهان ولی بچه دار هم که بشی شوهرت اخلاقش خیلی بده ...ببخشیدا
پسر عزیزم پارسا اول فروردین به دنیا اومد و زندگی ما را رنگی کرد
بچه ها فقط ی بچه متونن زندگیم نجات بد وقتی یگ میاد تاپیک مزنن مخام بچه ام سقط کنم من اینجا گریه مکنن
شاید زندگی بچه رو هم جهنم کنه تازه این مراکز دوقلو باردار میکنن
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)