ی سال عزدواج کردیم تو این یه سال من ازساعت هشت صبح باید بیام خونه باباش تا 12شب ک بریم خونه خخودمون هچ جا حق ندارم برم هچ جا مرفتم کلاس مامانش یا خواهرش باهام مفوستاد ک ازبس بچه ها سوال کردن ک چرا اون میاد خودت تنها نمبای دیگ نرفتم خونه بابام حق ندارم برم یه چهار هفته ی بار خواهرم از عید تا حالا ندیدم خودم تنها حق ندارم برم تو خونه خودمون دایی اشا میام من نباید برم پشسون سبم کارت الان رو گوشیم نیست با وای فای میام بالا حق نداری سیم کارت داشت باشی تا ی چیزمشه حمله مکنن بهم شاید بگین چرا نمری خونه بابات ولی اگ بفهم ان باید طلاق بگیرم دیگ سرکوفت اونا و باید تحمل کنم باید صبرکنم وقتی باردارشدم متل پروانه دورم مچرخید ولی بعدش متل قبلن شد
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵ ۹/۹/۹۹