2777
2789
عنوان

با ۶۰ میلیون این دندونارو میشه درست کرد؟؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 66 بازدید | 41 پست
تقریبا این کارها، ۶_۷ماه زمان می‌بره ، کم کم پول رو میدی 

دندونای جلوم رو میخوام زودتر درست کنم اصلا نمیتونم لبخند بزنم انجام میدن بقیه شم بمونه حالا برای مراحل بعدی؟

✨🤍love me like you do

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی ارزش داره من سه تا دندون کنار هم ندارم اصلا نمیتونم هیچی بجوم کاش منم پول داشتم

من دندونای جلوم افتضااااح اصلا نمیتونم بخندم ایشالا درست میکنی از خرجای دیگه بزن جمع کن

✨🤍love me like you do
دونه ای ۱و نیم کامپوزیت کردم من 

عزیزم من کامپوزیت خیلی طبیعی میخوام از این ضایع ها نمیخوام باشه رنگشم طبیعی باشه جایی سراغ داری با همین هزینه ۱ونیم چیز خوبی درمیاد؟

✨🤍love me like you do
دندونای جلوم رو میخوام زودتر درست کنم اصلا نمیتونم لبخند بزنم انجام میدن بقیه شم بمونه حالا برای مرا ...

اول عصب کشی ها رو درست کن ، چون یکسال دیگه همین خرابی ها ،باعث میشه دندوناتو از دست بدی 

کامپوزیت تقریبا هرسال ترمیم رنگ میخاد ، جرم میگیره ،اینم در نظر داشته باش 

من دندونایی که کمی عقب بودن کامپوزیت کردم ،همه رو دست نزدم ،راضی م خیلی 

کامپوزیت دندونای بالا و پایین؟من دندون پایینم شکسته بود مجبور شدم فعلا همون رو کامپوزیت کنم الان همخ ...

اره منم از همین میترسم ک ی سریا رو کامپوزیت کنم همخونی نداشته باشه با بقیه این ب مهارت دندونپزشک بستگی داره بنظرم چرا اخه یجوری دراورده ک همخونی نداشته باشه

✨🤍love me like you do
اول عصب کشی ها رو درست کن ، چون یکسال دیگه همین خرابی ها ،باعث میشه دندوناتو از دست بدی  کامپو ...

خب من دوتا دندون جلوم یکم فاصله دارن از هم و یکم شکستن اینارو با چی درست کنم خب بجز کامپوزیت راه دیگه هست مگه لبخندمو درست کنم میخوام دندونام درشت یکم ریزه

✨🤍love me like you do
تهرانی ؟ من دکتر طاهری رفتم تو فلکه دوم صادقیه،بزنی تو نت هست  کارش خیلی خوب بود

اره اتفاقا سمت غریبم منکه اینهمه درست کردنی دارم راه میاد هزینه هارو خورد خورد جلسه ای بدم؟

✨🤍love me like you do
اره منم از همین میترسم ک ی سریا رو کامپوزیت کنم همخونی نداشته باشه با بقیه این ب مهارت دندونپزشک بست ...

شانس منه دیگه باز میترسم برم همون رو دوباره پیش ی دکتر دیگه کامپوزیت کنم بازم همخونی نداشته باشه ولی فک کنم اگر تا قسمتی ک دندونا مشخصه همه کامپوزیت بشه دیگه حله

خب من دوتا دندون جلوم یکم فاصله دارن از هم و یکم شکستن اینارو با چی درست کنم خب بجز کامپوزیت راه دیگ ...

دکتر باید مشاوره تخصصی بده 

برا فاصله پر کردن و ایرادات،یا کامپوزیت میشه یا لمینت، 

کامپوزیت کم هزینه تر و محکم تره

شانس منه دیگه باز میترسم برم همون رو دوباره پیش ی دکتر دیگه کامپوزیت کنم بازم همخونی نداشته باشه ولی ...

من بیشتر دوتا دندون جلوم رو مشکل دارم چون یکم فاصله داره و کوتاه شده ولی خب اون دوتا رو فقط بیام کامپوزیت کنم بد نمیشه؟ بقیه دندونام بد نیس فقط ریزه میخوام درشت شن

✨🤍love me like you do